Update!

Det har inte varit den bästa uppdateringen här på bloggen den senaste tiden tyvärr, ber om ursäkt för det.
Till mitt försvar kan jag bara säga att tiden räcker inte alltid till ibland & då måste man prioritera det som är viktigast för stunden.
Under mina senaste veckor har mitt fokus legat helt på mina fitnesstjejer som ska tävla nu i vår/försommar, allt rodd efter fars bortgång samt jobbet med allt vad det innebär: PT-klienter, onlinejobb, events, Swedish Fitness, teamträffar etc…
Det är tom så att min egen träning fått stå till sidan emellanåt för att det inte funnits tid. All ledig till har lagts på att tömma pappas hus & nu har vi äntligen börjat se slutet på ett av projekten iaf, bara X antal hus kvar…
Så inom kort kommer en tomt i Norrtälje (Mellingeholm nära vattnet) & ett radhus (renoveringsobjekt) i Huddinge ligga ute till försäljning. Kanske något för er som går i flytt- &/eller sommarhus-tankar.;)

Nu framöver kommer det hända mycket roliga saker som bryter av jobbet med pappas bortgång, bla:
• I skrivande stund sitter jag hos min fina vän & fantastiska frisör, Elif på Salong Aura, som ska fräscha upp mig & få mig vårsnygg!;)
Hon har dessutom fått in något nytt som jag ska få testa, en produkt som blandas i hårfärgen & på det sättet lagar & förstärker håret istället för att det bryts ned.
PRECIS vad jag behöver!;)
Produkten heter OLAPLEX.
Det ska bli spännande att se/känna resultatet sen!:)
• På torsdag kväll, efter att jag är klar på jobbet med alla mina klienter, så drar jag norrut mot Åre med dessa två godingar:

image1.jpeg

Det ska bli SÅ skönt & roligt då jag verkligen älskar att åka allt som går fort utför.:D
Det var två år sen sist, har bara åkt skoter de senaste åren..
Nästan så man kan kalla detta en företags-kickoff då Rosanna är en av mina hjälpcoacher till mitt tävlingsteam & Johanna min atlet från början, undra om man kan dra av detta på företaget?;)
• I helgen kommer två av mina töser från Team Forever Fit by Better Bodies tävla på Sweden Grand Prix i Malmö.

image2.jpeg

De är Mathilda Grönroos som ska göra sin första Bikinifitness tävling för säsongen & Lina Sagan som gör sin andra Bodyfitness tävling för i år.
Det är så himla roligt att följa & se tjejernas vilja, engagemang & glädje till det de gör.:)
Jag kommer hålla alla tummar & tår för dessa två stjärnor från skidbacken i Åre!
Min hjälpcoach & trygga ”sidekick” Frida finns med dem på plats hela helgen så allt känns safe.
• Lite längre fram väntar en resa till …Destination, TX i Dallas där jag ska jobba för mina huvudsponsorer, & även mitt deltidsjobb, Swedish Fitness. Det ska bli himla kul att se utvecklingen på …Destination (vårt nya ”have-to-be” i branschen & Swedish Fitness Groups nya hem). Det händer alltid så mycket nytt emellan gångerna som jag kommer dit, VI VÄXER.;)
Vill ni hålla er uppdaterade om vad som händer där borta, vilka proffs vi har på besök, hur man tränar & lever där så följ vår youtube kanal: https://m.youtube.com/user/destinationdallastx
• Efter detta kommer det eventuellt bli en lite halvgalen grej kring filmen jag spelade in för ett tag sen: ”Kung Fury”

image3.jpeg

Men mer om detta senare i så fall…;)
• Barcelona… En grym minisemester med min älskade mor väntar i första veckan i juni!
LÄNGTAR!!!
Har aldrig varit där, men alla som varit där har bara sagt goda ord om den destinationen.
Detta ska bli fantastiskt skönt & SÅ mysigt att få spendera 5 hela dagar ensammen ned mor min.<3
• Alströmertrofén & Tammerpokalen kommer jag coacha X antal fina fitnessbrudar också samt hålla en Poserings workshop (Tammer) med Frida & Petra.

Givetvis händer det en massa häremellan också, men detta var några av höjdpunkterna som väntar under våren.

Sen var det visst sommar ja…;)