S.M.Ä.R.T.A!!!

Träningsvärk i typ hela kroppen från midjan & uppåt, ja lite känningar kvar i benen också.
Så kommer passa fint med en vilodag från allt vad heter fysisk aktivitet idag.
Har LPG bokad nu på morgonen hos Maria, sen väntar PT-klienter & fitnesstöser 10.00-22.00 med endast ngn enstaka kort matpaus på hela dan.
Så även hur mycket jag än skulle vilja träna idag så finns det ingen lucka för det.;)

image1.jpeg

Igår var jag på biopremiären av Child 44, en riktigt bra film med grymma skådisar bla Tom Hardy, Gary Oldman & några av våra svenska stjärnor som Joel Kinnaman & Noomi Rapace.
Filmen kan varmt rekommenderas.:)

image2.jpeg

Planerna inför årets sommar börjar ta fart & en första del av semestern är bokad, det blir ngn vecka i LA vilket numera känns som ett stående inslag ngn gång under sommarhalvåret för mig. Denna gång total semester dock som det ser ut nu & det ska bli HUR skönt som helst!:)

I övrigt ska jag försöka vänta med att styra in för mycket planer under sommaren innan jag vet hur allt runt omkring kommer se ut. Ta dagen lite som den kommer helt enkelt.;)

image5.jpeg

I helgen är det fitnesstävlingar i grannhuset intill mig här i Solna, Tyngre Classic, & vi har vår vackra tös Mathilda Grönroos från Team Forever Fit by Better Bodies på scen för att denna gången försöka knipa guldet. För ett par veckor sedan, på Sweden GP, tog en silvermedalj så nu är hon verkligen på hugget!;)

image4.jpeg

Givetvis finns stora delar av oss i teamet på plats för att ge henne mesta möjliga support!<3
Hoppas ni är många som ska dit i helgen & att vi ses där!:)

Missa nu inte chansen på våra kanonerbjudanden från Better Bodies & Swedish Fitness (endast 3dgr kvar!):

image6.jpeg

image7.jpeg

image8.jpeg