SÄMST!

Japp, det är jag det..på att uppdatera bloggen.:/
So sorry, men jag har sagt det förr och säger det igen. Jag har blivit tvungen att prioritera saker och ting den senaste tiden då mina projekt slåss om mina timmar på dygnet.

Allt är iaf som vanligt. 🙂
Mycket jobb, mkt roliga saker på G, snart jul = MYS!!
Men tyvärr har det hänt en del lite tyngre saker omkring mig också vilket gör att jag emellanåt stänger av ngt i det sociala mediavimlet…

Men på IG & FB är jag levande varje dag och där kan ni ju underhålla er så länge, ifall ni tycker jag är för trög här.;)

Jag gästar även denna månadens nr av Body Magasin där de grillar mig på djupet denna gång. Det är inte det vanliga snacket om min träning som är i fokus, utan nu pratar jag erfarenheter och annat från livet som passerat hittills.

HELENE.jpg

Fotograf: Seth Janson

Om ni nu sitter hemma och funderar på vad ni ska önska er, eller ge er själva eller någon annan i julklapp så har jag svaret:
En TRÄNINGSRESA såklart!

Jag håller ett flertal under nästa år (2016) & några av dem är bla:

– Fitness-Träning-SPA-shopping & lyxresa till Thailand i januari
– Fitness-Gym-hård träning-Texas Lifestyle-resa med Better Bodies & Gasp till Dallas, TX i maj
– 10års Jubileumsresa till lyxhotell i Turkiet (juni) med ett supergym & stort utbud av all form av gruppträning, lagom med fest & mycket lyx = ALL INC!! (Denna resa är främst för de som ngn gång åkt med mig och Gyula på våra tidigare resor till Playitas, då det är en jubileumsvecka)
– Gym-Fitness-CF-bootcamp-fest-mm-resa till Playitas i sept. På denna resa har du ALLT + lite till & ALLA kan åka med, gammal som ung, tränad som otränad. ”En för lla, alla för en”: 😉

Sedan väntar troligtvis ytterligare ett par resor under 2016, men de är inte spikade exakt än varpå jag inte kan avslöja dem ännu.

Intresserad? 😉

playitas grupp
playitas hav
playitas berg
playitas beach
playitas cf
thailand collage1
destination kite
destination häst
destination groupie
destination branch johnnie
destination ian film
destination grupp