Muscles With Style bloggar på BODY!!!

Hej och välkomna till min nya blogg

De som inte vet hela min livshistoria kommer inte bli nå klokare nu heller men jag vill ändå berätta hur jag kom i kontakt med BODY (B&K sportsmag.) för första gången.

På den fritidsgård som jag gick på prenumerade man på just den tidningen och jag kunde inte sluta att titta i de, Jag var väldigt imponerad över alla profiler med muskler och eftersom jag har och alltid haft en förkärlek till muskler var det inte konstigt att jag började träna också för att bli lika stark som mina idoler, behöver jag ens nämna vilka de var? Arnold, van Damme och Stallone så klart!!

Jag blev inte kvar på gymmet så långa stunder då jag var tvungen att smita in när min idrottslärare inte märkte att jag var där, men i 8:an fick jag komma in och sen dess har jag tränat och jag kommer ihåg att redan som 14 åring var målet att tävla, Jag visste direkt att jag ville tävla i bodybuilding men det är ju så klart inte det coolaste att säga när man precis har börjat träna och väger under 50 kg, Jag tävlade för första gången 1998 förvisso inte i bodybuilding men i athletic fitness men jag tävlade!!! Man kan om man bara vill!

Jag fann många tips genom att läsa B&K (numera BODY) och blev inspirerad till 100. Jag älskar denna tidning och vad den gör för alla tränings sugna vad gäller information och kunskap och inte minst inspiration, Jag trodde aldrig att jag själv skulle komma att tillhöra denna tidning och jag är jätte glad att kunna erbjuda BODY´s läsare en del utav det som jag själv fick uppleva när jag var yngre!

Jag vill passa på att tacka Alex som alltid lyssnar på vad man har att säga även om han själv alltid har fullt upp och aldrig har han en sur min och alltid ställer upp och för att han ger mig denna chans att få ventilera mina tankar om kost, träning och till en viss del även det som gör att livet blir lite lyxigare, i mitt fall vet ni ju att jag dricker Whisky och röker cigarrer. Lite för att balansera upp det hela! Det är viktigt att inte snöa in sig för mycket och att lära sig att allting blir bättre med en motvikt!!

Homan
Bild 397548

Min första tävling i Båstad -98
Bild 397551