Prestations ångest bl.a!!!

Aergggggg

Trött check, Grinig check, Irriterad check, Arg check, ledsen check, ,,,,, Jag undrar varför??
Ibland kommer såna här perioder då jag inte är nöjd med något alls. Oftast på hösten Jag gillar inte kylan speciellt mycket men jag klarar av den, inte så att jag fryser men förutom det fina vita snö som ligger överallt ser jag ingen mening med kylan, kom igen är det verkligen nödvändigt med 28 minus grader??? Var fan är den globala uppvärmningen som vi blivit lovade?

Jag har haft ont i biceps fästen sen jag bröt arm med Mr Kasra under FF helgen, vi har ont båda 2,, och för er som undrar hur det gick så kan jag avslöja att det står 1-1. Jag får smyg träna lite med Sarah så tar jag nästa runda!!
Därför har jag inte tränat överkroppen på 10 dar, i förr igår körde jag lite rygg och bröst men det var bara lite lätt för att komma iväg och känna att jag gjort nått. jag körde även 30 min cardio. och idag körde jag lite axlar,, några reps på 80 kilo i militärpressar halva repetitioner då jag inte kunde sänka stången så långt och 16 reps 40 kilos hantlar sittande. Sen ville jag inte fortsätta pga värk i armarna! Satte mig på cykeln och cyklade 30 min!!

Förra veckan körde jag 2 benpass och en vad och magpass!! plus lite cardio efter alla 3 passen.

Men jag känner att jag inte har tid att ”vila” :@

Jag ser inte fram emot julen, låter som en gnällig kärring men så är det just nu! vill att det ska bli ljusare, varmare och jag vill ha tillbaka lite energi!

Ska försöka ta mig till gymmet imorgon och se om jag kan köra lite armar eller jag kanske ska vila överkroppen och köra lite tunga benövningar!!
Vi får se!

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst idag men låter bli vill inte att ni ska tro att jag är GNÄLLIG av mig!

Så mina vänner om vi inte hörs innan Jul får ni ha en God Jul!!!

/H