I love Jesus bit I learned alot from Satan….

Yeah yeah I dont do as I preach i know….

Dagen började med 60 min promenad med Ramzee min gamle vän, svårt att tro att han fyller 9 snart, jag har svårt att hänga med i hans tempo på morgon promenaderna.

Efter en liten frukost och lite vila blev det gym besök nr 1 och 40 min biceps träning och 60 min cardio på cykeln.

HEm äta lite, eller försöka äta lite. Jag har gett upp det där med maten och intar nu mest flytande föda!

Det som jag får i mig förutom mina max 2 mål mat om dan:

50gr BCAA
50gr Aminorush
25g Kreatin
50gr L.Glutamine

4dl Complete3 protein
Och massa massa annat,

Stirra inte blint på mängderna snälla!! Detta är extremt och som sagt jag lever under extrema förhållanden just nu…

Efter 2,5 v diet pekar vågen på 91kg…….
..
ok tillbaka till idag….

på kvällen tog jag den bil som älgen inte kvaddade och körde till gymmet för dagens andra gympass, triceps i 35 min och 2 timmar cardio på cykeln och 30 min på bandet!!!!!!! Varför???? Ju för att jag älskar att plåga mig själv….Jag är inte bara en sadist utan jag älskar när jag lider också!

nu är jag hemma och klockan har paserat 24 och jag är ganska nöjd med dagen, imorgon ska jag till Avesta och va med när Workit24hour öppnar en ny anläggning där!!

I söndags natt åkte jag ner till Göteborg och Patrik, väl framme 04:20 och 3200kr fattigare genom en ”frivillig” donation till Örebro polisen var det bara att slå sig ner i soffan och försöka att inte väcka Patrik som låg och sov i sovrummet med tv:n på…haha
05:10 var det han som väckte mig när han stod i köket och gjorde frukost så efter att hälsat på varann gick jag och fortsatte att sova i sängen och sov till 11:00.. ”utvilad” gick jag upp och åkte in till partille och träffade Johannes och pratade lite skit uppe på Olimps kontor.

Åkte hem sen och lagade lite mat till mig och Patrik, På kvällen var vi och tränade ett axelpass på ett gym i backa plan.. mycket trevlig gym..mycket folk!!!

Juste jag hade ju bokat tid hos en läkare också som jag träffade på tisdag innan jag åkte hem,, hon tog alla tester som nånsin går att ta och vissa av resultaten kommer under nästa vecka,, EKGn såg bra ut så hjärtklappningarna beskyllde hon stressen för,,,är jag stressad? Nej inte jag….hehe…

Bild 398961
och 2 bilder från kvällen
Bild 398962
Bild 398963
Bild från färjan till ön där jag träffade läkarn!!
Hoppas att imorgon blir lika bra

Take care