Tomhetskänsla i musklerna!!

Hej

Jag känner mig så oerhört tom i kroppen,, känns och syns att jag är 2 storlekar mindre, de närmsta 14 dagarna ska bli spännande, det ska bli spännande och se om kroppen reagerar som jag tror att den ska göra!!

Lite av anledningen till att jag dietar så många veckor i år är att jag vill lära mig lite mer om min egen kropp och om hur den funkar.
Om jag tävlar blir det inte förrän i slutet på juli så jag har gott om tid,
Anledningen till att jag gick på så hårt med denna diet från dag 1 var just det som jag har uppnått, vikt ras, jag har gått ner ca 6 kilo och måste erkänna att om jag gör en mätning idag visar den att jag har förlorat lite muskler också.

Jag ville detta för att kunna koncentrera mig på att träna hårt och att bygga tillbaka de muskler som jag förlorat utan att behöva tänka så mycket på att jag måste tappa massa fett, jag gör det hela lite omvänt och bakåfram 🙂

Starta dieten smal och växa in i dieten. Detta är absolut inte inte omöjligt eller konstigt, jag har gjort det förut, 09 startade jag min diet på 86kg och 7,6%bf och vägde 2 veckor innan sm 84kg på 2,19%bf, det är fullt möjligt.
Mitt mål nu är att från dagens vikt som är någonstans runt 87kg inte gå ner mer än 2kg till för att vara tävlings klar.

OMÖJLIGT?????

NEJ!!!

Så hur ska jag göra?? Eftersom aptiten har börjat hitta tillbaka kommer jag att äta mera mat och inte så mycket kesella eller protein drinkar, kommer fortfarande att använda stora mängder Aminosyror men generellt mera mat! Fortfarande KETO.
Ca 300g protein
80-100g fett
25g kolhydrater från fibrer (grönsaker)

Så mina vänner jag kommer att uppdatera med dags form bilder om ca 10-14 dagar.

Ha det gött och må väl
Homan