Det händer saker!!

Tjaba

Det var ett tag sen jag skrev ett bloggilägg och det delvis för att jag inte varit motiverad att skriva om allt som händer och dels för att jag inte haft tid.

Från och med igår avslutade jag mitt samarbete med Better bodies, Jag vill ha det på mitt sätt och har lärt mig att förändringar kan vara bra ibland, Hur som helst vill jag tacka Swedish fitness för deras förtroende under dessa 5 år som vi samarbetat och jag önskar de bara det bästa.

Vad gäller min egna satsning inför SM i oktober så känns det ganska bra, men det känns att man har dietat i 7 månader, det blir en livstil och man gör saker och ting bara per automatic. Autopilot!!

Vikten ligger runt 85 på morgonen och jag tror att jag kommer att köra -80 även om jag måste amputera nåt 😉

Arbetet med teamet rullar på och vi kommer va 4 st som kör Sm i Västerås, på FF är det minst 3st.

En utav de som ska köra FF är Therese http://tessan.shapemeup.se/
Ska bli riktigt kul att se resultatet.

Eftersom både jag och Pia jobbar med eget ser vi till att göra det 3-4 dagar i veckan så att vi kan hinna att ha lite sommar också. Vi har varit till Liseberg och Furuvik, vi har även varit uppe vid havet på våran sommar ställe i Hudik. Passade på att träna några pass på Hudiksvallsgym. Jag älskar denna gym. Det ser ut som om alla som tränar där är där för att träna och svettas och köra hårt, love it!!

Nu ska jag se till och joba lite så jag kan sticka och träna lite senare.

Glöm inte, om ni behöver hjälp med att komma i form så kontakta mig för hjälp.

Vi höres vänner
Homan