Mera 2011…-..-…

Dieten flöt på bra men jag fick skjuta upp vissa av mina delmål och vissa fick strykas från ”to do” listan. Jag hade ett par produkter som jag hade velat lansera i år men som jag blev tvungen att pausa pga att leverantörer och utvecklare inte kunde leverera det produkt som jag ville!

Jag hade även planerat att åka till LA och tävla på La championchip men även det fick ändras av 2 anledningar. 1 ut av de var att jag inte var riktigt nöjd med min form, den andra återkommer jag till lite senare.
Jag bestämde mig att hoppa av Team Better Bodies. Jag tycker att jag efter 5 år där kommit så långt jag någonsin skulle komma med dem, vi hade ett möte och jag tackade för mig och önskade de all lycka!

Jag Överlevde och så småningom hittade superkula och ultra trevliga sammarbetspartners i Adam och Martin på DCORE. Kändes hur bra som helst redan från första telefon samtalet. Det finns alltid andra dörrar som öppnar sig när man minst förväntar det. Men jag återkommer till det med lite senare i min sumering!
I början av året så startade jag ju Tävlingsteamet Muscles with style och hade massa folk som sökte till teamet. Det var svårt att välja och tanken var hela tiden att inte ha ”för många” atleter. De som tävlade för Team muscles With Style i år var. Jag (Homan meshkat), Kim norgren, Changiz safaei, Petra åslund, Semiran dag, Josefin petterson, Patrik larsson, 2 Andra som skulle ha tävlat för teamet i år var Mikael hancic och Therese berglund.
Micke opererades ju akut dagen innan invägning till Sm och Therese som skulle ha tävlat på FF var tvungen att avbryta dieten pga privata skäl. Riktigt synd för båda 2 skulle ha gjort riktigt bra ifrån sig.

På FF var det 5 som tävlade och så här gick det för teamet
2 silver Genom Changiz och Semiran
2 brons genom Patrik och Josefin
Riktigt bra presterat av teamet.
Jag återkommer med resten av mitt år imorgon…eller senare idag, klockan är faktiskt 00:25

fort följer