Gott nytt år och ?????? ;)

SM 2011
Allt flöt på och jag kom in i mitt livs bästa form. Det mest fettfria jag någonsin varit. Jag bestämde mig ganska tidigt att köra -80 och gjorde vissa justeringar därefter.
Under hela dieten var det en grej som jag inte fattade och inte kunde klura ut. Jag höll massa vatten på ryggen, framsidan och baksidan såg helt olika ut hårdhets messigt. Men det jämnade ut sig till slut.
Några veckor fick jag frågan av Alex.D om jag ville ställa upp och göra ett framträdande på Bodys 30års kalas kvällen innan SM.
Folk frågar varför jag gjorde det och svaret är enkelt för mig.
”MÅLET FÖR EN DIET BÖR INTE VARA BARA DE MINUTER SOM MAN STÅR PÅ EN TÄVLINGS SCEN”
Jag fick ihop ett program och scen kläder, även om det blev i det hafsigaste laget så är vart jag ganska nöjd och även publiken tycktes uppskatta showen. Sen är det kul att Alex tyckte att det var så bra att jag fick en top3 placering i årets top 3 poseringsprogram i det sista podcasten.
Efter Sm åkte jag och min vän Antonin chadraui till Houston där vi tävlade. Han i proffs klassen för rullstolsbundna och jag i Mellanvikt.
Ove Rytter frågade mig om jag ville vara med på THE RETURN OF LEGENDS under Lucia pokalen och jag tackade ja på plats. Men !!!!!
Eftersom jag varit på diet så pass länge och hade även en familjeresa inplanerad kom jag till mina fulla sinne och tackade nej. Lite jobbigt eftersom jag redan hade gått ut med att jag skulle göra ett framträdande där.

Tävlingsåret och dieten avslutades efter Fitness festivalen. Vi i Dcore teamet hade 4 modevisningar och där fick jag chansen att göra en liten show.

Hur kommer nästa år att bli??
Målet är att träna på och se vad som händer när man börjar planera tävling igen år 2013.
Jag har ju lite svårt för alla som byter sponsorer titt som tätt och i år har jag själv bytt sponsor vad gäller kläder, det var ett lätt val för mig men jag kommer även att byta min kost tillskotts sponsor, jag har trivts hos Fairing under mina 3 år där men nu är det dags att gå vidare. Från och med 2011 kommer att använda mig av Europas största kost tillskotts tillverkare, OLIMP. Jag hoppas att detta är sista gången jag byter sponsor så länge jag är aktiv.
Jag ser verkligen fram emot samarbetet och hoppas på stora grejer framöver.

Vill härmed passa på och tacka mina sponsorer som har stöttat mig under 2011. Fairing, Dcore, Faringe kött och slakt, Work it 24hour, Viking rehab och Novali foto. Och inte minst alla som lägger ner sin tid för att läsa mina tankar här i bloggen eller på Facebook.

Gott nytt år och må bäst mina vänner

319180_244403458943876_100001226709081_734609_214007465_n.jpg

Sm 2011
Homan svart vit.jpg

Chill and be strong my friends