WTF???

WTF???

Som Titeln antyder så slås man ibland med häpnad både på ett bra sätt men oftast på ett negativt sätt!! Man tänker liksom Va fan hände egentligen??

Tänker inte gå in på detaljer om just denna specifika situation men visst känner alla någon gång att va fan hände?
Med tanke mitt andra yrke inom psyk och kognitiv beteende terapi så borde borde jag vara van med att människor är skumma ibland och att man aldrig kan vara säker på ifall de visar sitt rätta jag.. Jag lärde mig för länge sen att inte förvänta mig det samma av andra som jag ger själv utan att utgå ifrån att alla har sina ”brister”
Men nog om det!!

Jag har inte bloggat på väldigt länge om min egen träning osv. Det lilla ni har hört från mig här har varit om klienterna!! Anledningen är att jag skadade mig i maj och har inte kunnat träna ben alls!! Jag skadade mig i ljumsken av alla ställen!! Har varit till 3 olika läkare och ingen vet vad problemet är!!

Jag tränar dock ganska regelbundet men hoppar över bendagar 🙂

Om några minuter är det dags för dagens andra tränings pass, Tidigare idag var vi till Gottsunda badet och simmade med jobbet… Jobbigt som fan juh 😉

En av mina nya Favoriter bland Olimps Produkter är Resurrector som är en variant på Reanimator fast med ännu mer protein per portion. JAg brukar ta den efter passet och som vanligt är det Bcaa Explode som gäller innan passet och Eaa Explode under passet!!

Dags att Åka vroom vroom
Btw: Om ni tycker att jag var lite väl negativt där i början av inlägget så ber jag om ursäkt för det men detta är ett sätt att ventilera ..

Peace out

Team Muscle With Style

olimp-resurrector.jpg