Vader.. Vader..vad…er…

Hej kära blogg

Det var ett tag sen jag skrev nåt och såg häromdan att jag är nästan ensam kille här och att tjejerna dominerar, som vanligt 😉
Det finns en anledning till min frånvaro eller snarare multipla anledningar faktiskt. Men jag skyller nog mest på för lite träning och motivation.

Jag har haft några skador som jävlats med mig och tagit kål på motivationen. Min filosofi har alltid varit att om jag inte kan ge 100% så låter jag bli att gå till gymmet.. Jag har haft en axelskada som jag dragits med som inte vill ge med sig och blev dessutom sämre i somras när jag skulle lyfta upp en säck storlek större.. Jätte ont hela tiden.. Inte bara när jag tränar eller rör på armen utan hela jävla tiden. Därför bestämde jag mig för att ”vila” och bli frisk.

Jag gjorde det i 3 månader och när det inte blev bättre och i takt med att vikten ökade och formen blev allt sämre började mitt tålamod att tryta och jag bestämde mig för att göra något åt saken.

Startade en liten diet och började träna igen.
Eftersom jag inte kan träna överkroppen så blir det benen som får sitt.. Jag kör vader 4 ggr i veckan och ben 1 dag och en jävla massa kardio så klart.

Ni som läst och följt mig tidigare vet att jag älskar att köra kardio. Min egentid och tid för att släppa allt runt omkring.
Så här kan en veckas träning se ut
Jag skriver ner måndag förra veckan till idag måndag den 26:e

Måndag: vader högreps och 60min cykel
Tisdag: vader tyngre och 60min cykel
Onsdag: 60min morgonpromenad
Ben och 60min cykel
Torsdag: 60min morgonpromenad
Vader högreps och 60min cykel
Fredag: 75min morgonpromenad
Lördag: 60min kvällspromenad
Söndag: 75min morgonpromenad
Vader tyngre och 60min cykel
Måndag: 60min morgonpromenad
80min kvällspromenad

Nästan 13timmar kardio!!!!!

Ska försöka bygga ett par djävulska vader nu när jag har chansen.. hehe

Vi hörs säkert snart igen..

Ciao

___________________________
Homan Meshkat
Muscles with style