På väg hem från Stockholm och projekt X har satts i rullning!

2016-03-13_19.45.17.jpg

@IsakMelin_

Sitter i skrivande stund på tåget hem till Göteborg från Stockholm, i påsen framför mig ligger mina fullkorns surdegsknäckebröd ihop med en flaska kalorifri senap och ett paket kalkonpålägg, som jag efter några månaders konsumerande konstaterat är det perfekta färdgodset för att hålla sig clean på ett otroligt smidigt sätt i kombination med en alltid stimulerande smakupplevelse! Vill man spicea till det lite extra och har en sked liggandes i insidan på sin Better Bodies jacka så funkar även den lite hetare Taco såsen utan tillsatt socker ihop med senapen likväl utan.

Tanken med hela besöket var att träffa och lära känna en person som inte bara levde upp till mina förväntningar utan även överglänste dom med bravur! Personen heter Jacob Wandrell, lägg namnet på minnet, och välkomnade mig till Stockholm med öppna armar och tillgodosågs till och med en egen nyckelknippa till hans hem för att utan hinder kunna röra mig fritt.

Helgen spenderades främst på Delta gym, en sväng på Gymmet Sthlm och självklart resterande tid någonstans på resande fot eller ätandes. Nöden har ingen lag säger dom och med en grillad kyckling i solen på en parkbänk intill vattnet i Gamla stan, som kan få den hungrigaste byggaren att även kunna släppa allt för en stund, så påminde jag mig vid ett tillfälle som vanligt om hur bra livet faktiskt är, kan dock styrka att det krävs mycket för att motsatsen skulle kunna hända trots att det slutade med att jag somnade och vaknade frysandes en halvtimme senare.

Förutom 3 bra träningspass så lyckades jag även att springa på mer och mindre bekanta ansikten så som min kära Viktor Kjällberg, Law Shala ( som ska ha ett extra tack för våran dejt på lördags kvällen ) Niklas Wadman, Kenny Dahlström, Anna Stålnacke, Ellinor Hassel, Unni Lundblom, Patrick Monga mm. och kan inte mer än att säga att nöjet var helt på min sida och alltid otroligt trevligt at prata med er som jag hann lägga några extra minuter på.

Vill dock återgå till personen som var anledningen till mitt besök. Jacob har under det senaste året, efter sin tidigare position som ansvarig för Gymgrossistens marknadsföring, ägnat sig åt att ro ett helt eget projekt i land som han för 1 vecka sedan lyckades med. För att istället lite smidigare citera honom –

” Efter ett års arbetande på konceptet kan jag nu glad och stolt meddela att jag med Swedish Supplements i ryggen kommer att sjösätta mitt drömprojekt och starta upp en helt ny fitnesskanal på den svenska fitnesscenen.
Med ett kamerateam i ryggen kommer jag resa land och rike runt för att spela in träningspass, intervjuer och content med Sveriges atleter, profiler och branschkändisar, såväl som med mina egna grabbar och tjejer som också tuggar, lyfter, svettas och inspirerar därute.
Alla ska bli hörda, och alla skall få ta del av livsstilen, tankarna, the hustle och the grind som det innebär att sträva mot elit. Allt kommer att ske i HD-kvalitet med professionell edit och förankras i min egen Youtube kanal, blogg och sociala medier.

Stay tuned, en takeover är på gång…”

Med detta sagt så är det bara en tidsfråga innan vi alla kommer att få se mer utav Jacob som inte bara med ett hjärta placerat på helt rätt ställe utan också ett driv från en annan planet när han ser till att lyfta upp slitandes atleter, som likväl mig och honom, dagligen brinner för träningen men inte riktigt syns tillräckligt som man kan tycka att många utav er har bäddat för att göra.

Vart kommer jag in i bilden?
Jo, jag har fått äran att ta tag i Jacob och efter önskemål skulptera honom mer utefter min egna estetiska vision och riktlinjer som jag dagligen strävar efter samt förespråkar, för att bli ytterligare kapabel till att ta sig an det här och visa att han verkligen brinner för projektet som en del utav honom. Genom att få bli en del utav det hela och anförtrodd ett sådant ansvar så är jag minst lika förväntansfull över vad vi tillsammans, med mina verktyg och Jacobs vilja och förutsättningar, kan lyckas med att åstadkomma.

Tiden går fort när man har roligt och det är alldeles strax dags för mig att återförenas med min bättre halva Linn här hemma i vårart kära Götlaborg. Så med ytterligare en fin nyknuten vänskap, 2 nätter mindre och en spännande framtid som kommer att resultera i ytterligare projekt så kan jag inte med annat än stor förväntan säga som Mr J, stay tuned för något grymt har satts i rullning och vi slutar inte förens vi är i mål!

/ Isak Melin