Shopping förvandlades till crossfit

Blir inte alltid som man tänkt sig…
Skulle varit lugn vilodag men slutade med ett crossfitpass… Hur är detta möjligt?? 🙂

Meningen var att jag och Peter skulle åka till hans jobb för att fixa med lite papper, när vi kliver ur bilen stöter vi på hans kollega som är på väg till dagens crossfitpass på Källbrinks IP. Självklart blev vi nyfikna och sa att vi följer med honom för att titta 🙂

Väl framme på arenan med ett framdukat bord med dagens WOD kan jag inte motstå frestelsen. Jag vet att jag borde tagit det lugnt idag med, då jag var sängliggandes med halsont igår… Men men bära eller brista, det värsta som finns är att vara lite halvsjuk, då är det bättre att bli ordentligt sjuk och sen bli av med skiten. Därav mitt beslut.

Dagens WOD pass 1 (av 3):
5 back-squat 60 kg (80 kg för herrar), löpning 100 m, 10 burpees, löpning 100 m – 3 varv på tid. Jag fick 4.22, vilket inte säger så mycket mer än att om jag gör om utmaningen ska jag ner under 4 min!! :)) (Jo, jag fick näst bästa tiden av samtliga, både damer och herrar).

Rolig WOD, dock inte superjobbig, vilket var skönt. Efter det övade vi lite handstand push-ups, fick då lite bra tekniktips! 🙂

Hoppas på att jag känner mig bättre i morgon, i så fall kanske jag hakar på de 2 sista dagarna på deras crossfitläger, som verkar riktigt roligt!!

Varje gång (vilket inte händer så ofta tyvärr…) blir jag skitsugen att börja med crossfit och även tävla i det! Så vem vet kanske blir crossfit nästa….

Bild 402042
Karl Dyall till vänster, en av flera duktiga crossfitatleter

Bild 402043
Jag tränar handstand pushups

Bild 402044

Bild 402045
Mera handstående