6 timmar på SATS….

Har man semster så har man…. :))) Blev ett lååångpass igår eller rättare sagt 2 st med en kortare matpaus.

Första passet var chins å dips med ett stort gäng! Finbesök både från Umeå, Rookie Westin och från Götet, Knasen och Jonas. Totalt var vi 7 st som krigade hårt i chins å dipsräcket idag. Riktigt roligt!!

Bild 393698
Helgens gäng 😀

Mina set i chins:
29 strikta
17+5 dvs de första strikta och de sista med kipping
18 halvstrikta
25 "gungchins"

Chins med vikt:
+10 kg 15 sek vila på 3 set:
12
2
1 = totalt 15 st

Dips:
43
29
25

Sen avslutade vi med vårt "dipslemmeltåg"… Alla ställer sig på ett led bakom dipsställningen, för att direkt vara redo att köra när den framför är klar. Vi startar väldigt lågt men intensivt med 2 reps, sen ökar vi med 2 st hela tiden, dvs 2-4-6-8 osv till någon ger sig. Då fortsätter de andra som är kvar med kortare och kortare vila ju fler som droppar av… Och fler och fler dips :)) riktigt roligt utmaning om man är några stycken och är lagom mör i armarna… 🙂

Grattis till Rookie som vann denna utmaning! Kristian kom 2:a och jag 3:a :D. Jag åkte ut på nr 18, Kristian och Rookie gick över 20. Grymt jobbat allihopa!!! Och tack för ett supperroligt helgpass!!!! :)))

Bild 402115
Jag och AF-legenden Rookie Westin

Efter det blev det en snabblunch (hade med mig egen matlåda) övriga åt på Burger King… gissa om jag var sugen…. :/ Efter det en kaffe på Wayne´s, sen gick jag och Peter in för att köra vidare. Jag satsade på löpning medan Peter körde igenom axlarna.

Bild 402114
KOMPISAR!

Incheckning på SATS kl 12 – utcheckning från SATS kl. 18….