Motivationsbrist till motivationsboost

Som sagt det går långt mellan blogginläggen nu… antar att det främst beror på 2 orsaker, nr 1 att jag har en hel del att stå i just nu; lägenhetsförsäljning/köp, byte av jobb (i alla fall halvtid…) träning och ska då försöka få in 2 pass om dagen, dvs ett kardiopass innan jobbet och ett styrkepass efter jobbet… puh!!! Men allt är ju självvalt…;-)

Orsak nr 2 är att jag den senaste tiden känt lite motivationsbrist… Vet inte vad det beror på, kan helt enkelt vara att det är ganska mycket just nu och att träningen känns mer som ett stressmoment än något roligt och lustfyllt som jag tycker att det ska vara.

Nu är det demo-VM i Estland den 18 november som står härnäst och jag känner dels att det är såå lång tid kvar, samtidigt som jag känner mig stressad att inte hinna i form tills dess…

Efter denna satsning tror jag att jag kommer behöva en vilopaus från lite tävlande ett tag eller nja med modifikation….paus från dietande i alla fall. SM i styrkelyft går ju i februari men då behöver jag ju inte kämpa mig ner i någon viktklass i alla fall! 🙂

Efter vårt traditionella helgpass, (som tyvärr varit alldeles för sällan den senaste tiden) kan jag säga att jag fick en ordentlig motivationsboost!! Tack Kristian, Robban, Johan G och självklart mitt hjärta, för att ni ger och sprider så mycket energi!! Vad vore livet utan helgpassen och er?! :)) Träning ska vara = glädje och det är det verkligen med er!!

Efter träningen bar det av mot Gladiatorfest! Och även där fick jag mig en motivationsboost av alla duktiga och inspirerande atleter!!
Tack alla för en trevlig kväll även om jag inte var den senaste gästen…

Jag ska ta tillvara på all energi och motivationsboost jag fått och satsa järnet mot VM i Estland!!!

Sov gott alla!!!