Sammanfattning av Oslo Grand Prix

Så ännu en helg med tävling avverkad, denna gång i Oslo på Grand Prix.

Tidigt på lördagen alände vi till arenan Sentrum Scene för att få en bra backstageplats. Allra först ut AF, där momenten rodd och dips inledde tävlingen. Rodd 1 minute följt av 1 min vila och direkt max i dips. Har inte testat detta själv ännu men måste göras så att man ser hur man ligger till. Ser dock sjukt jobbigt ut!!

Efter AF var det dags för BF. Jag hjälpte Maria med färgen medan Reza hjälpte henne att pumpa upp. Ett riktigt bra startfält både i långa och korta klassen med många duktiga tjejer!

För 3 veckor sedan stod hon för första gången på en BF-scen på Battle of Scandinvia och under denna korta tid har hon hunnit förbättra både posering och form! Jag säger bara GRYMT JOBBAT!!

Senare på dagen var det Rezas tur att ställa sig på scenen i -100 klassen, också där en riktigt bra klass!
Sista veckan inför Oslo hjälpte vi (jag och Peter) Reza med tömning och laddning och jag tycker att han var strået vassare än på Battle, dock som sagt tuffare konkurrens i Oslo. Slutade totalt på en 5:e plats, också riktigt bra jobbat!!!

Det har varit roligt att följa dem från dietstart och nu avslutat 2 tävlingar 15 veckor senare med bravur! Även om vi inte varit ansvariga för deras dietupplägg eller träning har vi ändå kännt oss delaktiga i denna resa, kul!! 😀

Vill även säga grattis till min team-kompis Robban som totalt krossade i rodden och tog hem dipsen i korta klassen. Slutade som 3:a totalt. Jag vet att han inte var riktigt nöjd själv men i våra ögon hade du den absolut bästa fysiken Robban!!

Ako levererade som vanligt med att krossa i dipsen med 54 (el 53?) st och segrade som vanligt! 🙂 Dock var det ju världens sämsta prisutdelning där de först ropade ut alla deltagarna på deras placeringar och Ako som 2.a. Men det visade sig att de läst upp resultaten från rodden…. KLANTIGT!!! Jag säger bara stackars kille som FÖRST blev placerad 1a och minuten senare FRÅNTAGEN sin titel pga klanterier, inte ok!!! Men ett stort grattis till dig Ako, vi hann ju ändå fundera några sekunder över din 2a placering innan ordningen ställdes till rätta.

Bilder från tävlingen kommer ikväll så håll tillgodo! 🙂

Bye!