Nytt PB, gamla minnen & äcklig torsk

Oj vart tog helgen vägen?? Har gått så himla snabbt! Lördagen startades med en löprunda från Solna in till stan, en runda på ca 6 km, alldeles lagom för mig 🙂

Sen blev det lite jobb i butiken. Fick en hel del gjort och laddar nu för den stora INVIGNINGEN NU PÅ LÖRDAG 29/10 KL. 11-16 SVEAVÄGEN 98, MISSA INTE!!
NYA MM SPORTS BUTIKEN KOMMER ATT BJUDA PÅ GRYMMA PRISER, HAPPENINGS OCH ANNAT SMÅTT & GOTT!! 😀
VÄLKOMMEN!!!

Efter lite lördagsjobb blev det att åka till Vällingby för att fixa fransarna. Tyvärr har min "franstjej" blivit sjuk och kan inte ta emot kunder för tillfället… 🙁 Nån som har något bra tips på en salong i stan??

Jag blev verkligen supernöjd med min behandling på nya stället, men en liten bit att åka…. Men men det kanske det är värt! Tack Alexandra för tipset och tack snälla Küllike för att du tog dig tid så snabbt!!

Startade dagen med ett kärt besök på mitt "gamla"gym, Vasalundshallen i Solna. När jag precis flyttde hit till Stockholm (ca 6 år sedan…) började jag på Vasalundshallen för att sedan söka mig vidare mot SATS, Sundbybergs TK, klättercentret etc. Idag håller jag till på Crossfit boxen Solid och stormtrivs!! Grymma människor och härlig stämning!! 😀

image.jpeg

Här startade chins och dipskarriären….
image-1.jpeg

Blev några bänkpass här också…
image-2.jpeg

Dagens pass var skitkul men jobbigt!!

25 min AMRAP av:

2 & 2

8 double-person-unders (2 personer under 1 rep 🙂
400 m buddy-carry ute på Sveavägen
40 KB swing på 16 kg

Film på hur buddy-carry kan se ut:

För er som såg några galningar springa runt med en kompis hängades över axlen, så var det bara vi som körde dagens team WOD!
Hopprepshoppen och svingarna var inga problem men buddy-carry sög bra i låren plus att jag fick ett ordentligt flås. Lite jobbigt när man ska byta, har gymt flås och ska hänga över axlen på sin kompis!!! Man vill försöka hitta ett viloläge men det blir svårt när en axel trycker in i magen och man bara hyperventilerar… 🙂

Har jag sagt att min kondis inte är den bästa 😉 Carro var grym som vanligt! Får ligga i lite nu med kondisträningen så jag kommer ifatt….

Efter WOD:en körde vi lite mer av "mina" skills: JERK! Dvs lyfta tungt med stång EN gång! 😀

image-3.jpeg

Dagens jerk:ande resulterade i ett nytt PB!! :-)))
82 kg med mersmak…..

Kvällens middag blev en riktig sympatimiddag.... Torsk, potatis och grönsaker…
Brukar tycka det är ganska ok men idag smakade faktisk både torsken och grönsakerna bläää!!
Försökte lyxa till lite med ketchup på men nä inte idag….

Nu blir det söndagsfilm och mys!

Hej på er!

image-4.jpeg