King kong

Tanken var inte alls att köra king kong när jag gick ner till solid idag. Hade väl tänkt att softa lite och ev. en lättare nyårs WOD.

Lättövertalad som jag är bestämde jag mig för att köra king kong i alla fall…

Kändes helt ok under uppvärmningen på marklyften, dock var mina frivändningar katastrof idag!! Drog stången långt ut från kroppen och sen kraschade den på axlarna… Inte bra…

Hur som helst så drog jag och Julia igång samtidigt, utan några som helst förväntningar. Planen var att TA DET LUGNT och förhoppningsvis få upp de tunga lyften. Varv 1 kändes ganska lätt, varv 2 bomade jag en frivändning och fick göra om den.
Varv 3 bomade jag första försöket i marklyft och tänkte bryta här pga ryggen. Men ivrig som man är mitt i tänkte jag "ett försök till men om ryggen känns som en banan bryter jag"….
Haha drog 3e och sista marken men världens ostbågerygg, INTE BRA!!!

Valde därför att bryta efter mina 2 sista muscle ups,med 3 frivändningar och 4 HSPU kvar…

Vet inte vad jag ska säga, känner mig både nöjd men ändå inte eftersom jag inte slutförde. Julia som jag körde med slutförde på ett grymt sätt!! Stark tjej det där!!

Mitt max i smalmark ligger på 140 kg så det var ju ganska nära mitt max… Även om marklyften var sjukt tunga kändes frivändningarna näst intill omöjliga idag, bl.a. pga dålig teknik och såklart de tunga marken innan 🙂

Stort cred till Lanner som genomförde Godzilla! Grym underhållning!!
Få människor imponerar men han lyckades idag!! Så jäkla GRYM!!

image-28.jpeg

bild.PNG

Gott Nytt År på er!!