En annorlunda upplevelse…

Idag var det dags för fisk-spa med Carro! Fick det av henne i present när jag fyllde år. Har inte tänkt närmare på det, mer än att det ska bli mysigt att gå på spa med Carro.
Var ju inte vilket spa som helst… Trodde aldrig jag skulle reagera så och vara sååå feg men jag klarade inte av att ha se och känna fiskarna käka på mina fötter!!!
Carro var cool lugn och stoppade bara ner sina fötter!!

Under 40 min tid plaskade jag runt och vevade med fötterna, skitobehagligt!!!

image-135.jpeg

Taggad för fisk-spa!

image-140.jpeg

Coola Carro bara satt och lät dem käka på

image-142.jpeg
image-143.jpeg
image-144.jpeg
image-145.jpeg
image-146.jpeg

När vi äntligen var klara såg jag att 4 fiskar i mitt "spa" låg blixtstilla på botten medans de andra fiskarna började käka på dem!! Ups, var inte jag som hade ihjäl dem, eller… Låter mysigt va??? :/

Gårdagen ägnades åt att kika på Stockholm marathon med vännerna. Mys!!!

image-147.jpeg

image-148.jpeg
image-149.jpeg

Efter det lite träning såklart!! 🙂 blev faktiskt lite axlar och armar, ett av de få passen då jag inte kör SL.

image-150.jpeg

Böj, bänk och mark 3 ggr i veckan, 2-3 kompletteringspass, vila 1-2 dagar i veckan. Känns som "mycket" vila men behövs också för att återhämta kroppen från de tunga lyften.

Något som hjälper mig att kunna bibehålla de tunga vikterna pass efter pass och ligga kvar på den tunga och hårda träningsbelastningen är BCAA XX. Den hjälper till med återhämtning och träningsfokus, vilket känns sjukt viktigt just nu!!!

Bild

Det blir en laddning ca 10 min innan passet tillsammans med creatin 3-ph-cm. Eftersom SL-passen nästan alltid landar runt 2,5-3h långa… så blir det till att dricka bcaa xx även under passet, för att sedan avsluta med whey 100% direkt efter passet.

Självklart är det många kompnenter som ska stämma med vila, sömn antal pass per vecka osv, men utan min bcaa och mitt protein hade jag inte orkat leverera på samma nivå!!Tack för det MM SPORTS!!!

image-152.jpeg

Önskar er alla en härlig vecka!

//J