Angie & Fran…

Denna helg har verkligen gått i ett…
9.30 startade fyspasset på Prana/Pro Athletics i lördags, lett av självaste Hans Wiklund. Passet såg ut som följande:

image.jpeg

Grymt bra pass för flås och uthållighet/styrka för ben och bål. Träning med sele är väl en blandad hat-kärlek. Grymt jobbigt och syrakrävande för benen, men sjukt bra övning!!

image-1.jpeg

Vi avslutade passet med att maxa antalet air squats på 5 min. Tror jag hann med 225 st.. Hur många hinner du? Testa!! 🙂

Jag och Emma lagom möra i benen efter passet…

image-2.jpeg

Efter "uppvärmningen"…. på Prana bar det av mot Pancrase för att möta upp Jill för lite brottning. En grym tjej som lärde mig lite tips och tricks som kan vara bra att tänka på när man brottas. Tack Jill!!

image-3.jpeg
image-4.jpeg

Träningsdagen avslutades på Medis med lite smalmak och övrig ryggträning innan vi åkte vidare till Petter och Elin för middag. Elin hade fixat grym potatisgratäng med fetaostbiffar!! Nam nam nam!!! Slank även ner någon bulle eller två… Är det nån som kan baka så är det Elin!! :-))

image-5.jpeg

Av någon konstig anledning åker alltid utrustningen på när man umgås med Petter… En helt vanlig lördagskväll hemma hos Petter och Elin…;-)

Fylld med energi inleddes söndagen med ett löppass på ca 6-7 km i lagom skönt tempo ute i frisk höstluft. Love it!!

image-6.jpeg

Mötte upp Malin på sats Regeringsgatan för att riva av några benchmark WOD:s… Blev Angie & Fran…

image.png

Har aldrig kört Angie innan så hade inget att gå på… Min tid landade på 20.52… Vet inte om det är bra eller dåligt jämförelsevis men jag kände efteråt att jag säkert kan kapa tiden lite till nästa gång… Vet inte om 18 min är ett högt uppsatt mål, men där någonstans hade varit roligt att landa.

image-1.png

Efter vi pustat lite körde vi Fran… Tog ingen tid utan körde den i ett lugnt och "skönt" tempo… Förra sommaren gjorde jag den på 3.45… Vet inte alls hur jag ligger till om jag skulle maxa nu… Men gissar att jag landar strax över 4 min… Mina pullups har blivit effektivare samtidigt som mina thusters känns för jä.. pga axeln…

Avslutade dagen med lite teknikträning i bänkpress på Odenplan.

image-7.jpeg
image-8.jpeg

I dag ska Malin ge mig lite tips och teknik i simning, ska bli riktigt kul!! 🙂

Hej så länge!

/J