5 veckor ut från Junior-SM

Första inlägget på den här bloggen! Jag har länge tänk och funderat på att börja blogga och kunna dela med mig mer kring vem jag är, vad jag gör och allt kring mina tävlingssatsningar! Detta skall bli så roligt och om jag så kan inspirera en människa till att vilja träna, äta bättre, bli mer positiv och kunna må bättre så är jag lycklig!

Jag kommer först att berätta lite mer om mig själv så att ni får en liten bättre bild på vem jag är. Jenny Andersson är mitt namn och jag är 21 år gammal. Jag är en väldigt glad tjej som tävlar i Bikini Fitness. Jag jobbar även som Personlig tränare, kostrådgivare och onlinecoach. Jag har en väldigt stor vilja och ett väldigt driv och jag älskar att utvecklas och utmana mig själv. Tack vare detta gjorde det att jag därför förra året bestämde mig för att debutera i bikinifitness. Jag gjorde allt jag kunde för att leverera min bästa form någonsin och siktade högt. Min första tävling var Decembercupen som gick av stapeln i november 2014, där jag lämnade tävlingen med en förstaplats och mitt guld som jag så länge drömt om. Jag tävlade även i Luciapokalen där jag slutade med en femteplacering.

Efter tävlingarna förra året fick jag upp ögonen för sporten och fitness ännu mer! Jag verkligen älskade det och många dörrar öppnades till att fortsätta jobba hårdare mot mina drömmar och sätta upp nya mål! Nu ligger allt fokus på kommande veckor och höstens tävlingar. Först på tur står JSM om 5 veckor, och 3 veckor senare även SM.

Nu skall jag bege mig mot gymmet om en liten stund för ett grymt benpass! Ett fritt mål igår tillsammans med Highday idag så kan det inte bli annat än bra!

Kram och Puss

från Jenny

20158101635245401157461_sbig.jpg

​Såhär såg jag ut efter förra benpasset, väldigt svettig och glad!