Benträning

Igår var det fullt ös från tidig morgon! Min fantastiska pojkvän fyllde år så medan han körde sin morgoncardio förberedde jag en lyxfrukost med nygräddade bananpannkakor, färska jordgubbar, riskakor, celsius, och som grädde på moset, Nutella!! Det luktade så gott och eftersom det bara är födelsedag 1 gång om tycker jag gott och väl att man kan unna sig det man tycker om! Själv åt jag mina fina plättar som är väldigt goda dem också, men mina toppade med pudrad kanel!

Jobb hela förmiddagen i gymmet med klienter innan jag åkte till Gladius, mitt absoluta favoritgym i Halmstad som verkligen har alla maskiner jag kan önska. Jag tränar nästan alltid ben och rumpa på Gladius för utbudet av maskiner och möjligheterna till övningar är oändliga och det är så roligt och motiverande att komma dit. Jag körde bl.a. en jättebra variant på utfall igår i en maskin som verkligen är så bra där kontakten är klockren!

Ett riktigt svettigt pass som alltid när jag tränar be, helt totalt genomblöt men passet gick verkligen jättebra! Fokus på mycket pressar och passet blev riktigt grymt och det var SÅ roligt!! Jag älskar att träna hårt med högt tempo och jag vill kunna gå från gymmet och verkligen känna att jag har gjort allt jag har kunnat, och hela tiden utmana mig själv, oavsett om det är övningar, teknik eller vikter. Igår blev det bland annat övningar som:

sumosquats i olika varianter, benpress, utfall i olika varianter, hiptrusts, kickbacks, enbenspressar, benspark etc.

Ofta tycker jag om att ha någon tid att passa efter passet, inte att det stressar mig men det sätter lite press och då presterar jag lite bättre och behöver hålla ett riktigt fokus för att göra det jag skall! Ett tips som jag ofta använder mig av, just för att det fungerar jättebra på mig och jag levererar lite bättre när tiden är lite pressad.

20158228105496821157461_sbig.jpg
20158228105487511157461_sbig.jpg
2015822810557731157461_sbig.jpg

Hoppas ni alla får en underbar dag och kan njuta av solen! Glöm inte att alltid jobba för det som tar er mot era drömmar och omge er med människor som ger er positiv energi!

Kramar från Jenny