Posering och formkoll

Igår var det dags för att denna veckan träffa min coach på Gladius i Halmstad. Förra gången vi träffades ändrade vi en del vinklar och gjorde en del justeringar i min posering för att hitta mer en avslappnat och ”soft” look som passar mig och min fysik bättre. Den utveckling som jag har åstadkommit under min offseason har även gjort att det är vissa posering som passar bättre detta året än vad de gjorde inför förra tävlingarna.

De obligatoriska poserna, framifrån, bakifrån och från sidan sitter bra och igår körde vi även igenom T-walken en del. Jag har kunnat börja öva mer på den hemifrån vilket jag tycker om att göra och den sitter i ryggraden och det är endast små detaljer som skall slipas och alltid kan bli lite vassare. Även om det kan låta som många saker så är helheten helt klar, och det är som sagt små detaljerade ”effekter” som ger ett bättre uttryck på scen som jag skall tänka på inför det sista. All konstruktiv kritik är så värdefull för utan den kan jag inte ta till mig och förbättras, och kunna lära mig nya saker och ta min presentation till en ny nivå.

Efter posering blev det ett pass för ben och rumpa, som faktiskt gick rätt fort tack vare att jag verkligen bockade av från dagens upplägg och köttade genom det skulle snabbt och effektivt för att bli klar så fort som möjligt! Mycket tankar som kan passera genom huvudet under loppet av ett pass men genom att bita ihop fick det mig att ta mig igenom ännu ett svettigt pass, inte det bästa men jag presterade för gårdagen så gott jag kunde, vilket är huvudsaken. Ofattbar känsla att jag om 14 dagar, endast två veckor bort, står och gör mig redo i Alingsås för tävling. Hela vägen in i mål, att få göra det jag älskar. Upp på scenen med ett enda stort leende på läpparna!

Hoppas alla får en fantastiskt fin lördag! Idag skall jag totalt krossa ryggen på gymmet senare ikväll, fram tills dess jobb! Glöm inte att aldrig ge upp, det är då ni kommer att lyckas!

2015829654318431157461_sbig.jpg
20158296505739331157461_sbig.jpg

Kramar från Jenny