Tyngre Classic 2

Ännu en otroligt rolig och väldigt händelserik helg är till sin enda och måndag och ny vecka är redan här igen! Helgen som upplevdes i Stockholm och i solna, på Tyngre Classic fick avsluta denna tävlingssäsongen och dessa tre tävlingar som hösten har bjudit på! Lördag försmiddag styrde bilen mot Stockholm och 5 timmars bilfärd väntade innan vi var framme i Stockholm! Väl på hotellet var det några timmars lugn och ro innan inregistrering väntade och därefter 2 lager färg som skulle läggas på kvällen!

Inregistreringen gick jättebra och ett stort tack till Emma Melin som gjort min bikini från TailormadebyEmma som är så fin! Lite spontant så anmälde jag mig till både juniorerna och seniorerna då jag forfarande går som junior, så körde båda när jag väl var på plats. Tävlingsdagen bestod av en god grötfrukost innan smink och hår skulle fixas! Fina Kristin Winnergård gjorde mig fin i håret och trots allt blev det lite lockar även denna gången! Backstage var det härlig stämning med massa supergoa människor!

Väl på scenen gick det om varandra med fullt ös mellan klassen vilket ändå är riktigt skönt att slippa vänta. Känslan på scen är så speciell, allting som ligger bakom när man väl kommer upp på scen är otroligt och man får äntligen visa upp det man jobbat för. Denna tävlingen hade Jag en bättre form än på SM Och kroppen hade hunnit anpassa sig ännu lite mer till det mer fylliga och mindre hårda looken.

En finalplats som slutade med sjätteplats i finalen i juniorklassen och dessvärre ingen final i den långa klassen. Självklart en stor besvikelse men jag är ändå i det stora hela, nu i efterhand otroligt nöjd med att jag tog mig igenom alla tävlingar. Slutförde det nag påbörjat och genomförde det som var min plan. Trots en blandning av motgångar och medgångar avslutade jag säsongen med en fantastiskt rolig tävling och jag har lärt mig så mycket på vägen, träffat så många härliga människor och sist men inte minst lärt mig så otroligt mycket om mig själv, min kropp och vad som passar mig. Något som jag tar med mig som erfarenheter och jobbar för, utvärderar och kan sätta upp nya mål och saker att förbättra till kommande säsonger och tävlingar. Jag har dietat denna gången totalt 19 veckor och det är en utmaning i sig, men just det Som jag brinner för, att utmana mig själv och se hur långt jag kan komma. Det är bara jag själv som sätter grönserna och genom att jag aldrig gav upp klarade jag ändå mitt mål. Placeringen blev inte vad jag hade hoppats på vilket självklart känns mindre roligt, men motståndet är fantastiskt bra och fysikerna i bikinifitness blir badar bättre och bättre och det är en ära att stå mot dessa vackra tjejer. Utan ett bra motstånd hade det inte heller varit lika roligt och utmaningen som jag söker hade inte blivit lika stor.

Så med en tillbakablick över helgen är jag så glad och ett minne och upplevelse rikare med i bagaget. Mer än någonsin laddad på att förbättra och bli en bättre version av mig själv, med stora visioner och mål!

Efter tävlingen blev det mat, och ett gång kakor av alla dess underbara slag slank ner i magen. Det smakar aldrig så gott som när man inte har ätit det på så länge! Därefter på hemvägen ett stopp på ett verkligen SUPERställe till restaurang som bjöd på verkligen magiska burgare! Sötpotatispommes, vitlökssås och en dubbel burgare rakt ner i magen och den satt bättre än någonsin vill jag lova!!

KramKram

Från Jenny

2015101912585581731157461_sbig.jpg
2015101912585575521157461_sbig.jpg
2015101912585567711157461_sbig.jpg

Dessa supergoda burgare fick avsluta en fantastiskt rolig helg!