SUMMERBOOST 2017 FBG

Tiden går fort när man har roligt sägs det, och om tiden då springer iväg borde det också innebära att man har riktigt, riktigt kul! Svar JA!
Jag är så glad och tacksam att jag drog igång sommarens stora projekt här hemma i Falkenberg, SUMMERBOOST 2017 Falkenberg. Ett nytt koncept som jag körde igång med som pågår under hela sommaren, juni till augusti. Jag vågade inte gissa hur många som skulle vara intresserade av att hänga på min idé, men ibland måste man våga för att vinna, och jag skulle inte kunna vara mer stolt och tacksam för mina 20 stycken krigare som hakade på tåget!

Skärmavbild 2017-06-16 kl. 17.27.25.png
Skärmavbild 2017-06-16 kl. 17.29.43.png

Jag satte ett maxantal på just 20 platser, och helt fantastiskt att på så kort tid fylldes alla platser och gruppen blev maxad. Det är något visst med att arbeta med en grupp då alla verkligen påverkar varandra och kan peppa varandra till att ta i lite extra varje gång. Jag hade endast en, simpel regel i gruppen: Inget gnäll och ingen negativitet. Allt sådant lämnas hemma. Tar man med en positiv inställning och ett leende på läpparna, kan det inte bli annat än bra!

Då många inte vill vara inomhus på sommaren, så tänkte jag därför om, och vände på det. Om ingen vill gå in i det fina vädret, får vi istället ta oss ut och träna utomhus! Sagt och gjort, bor man som jag här på västkusten i Falkenberg med bara ett stenkast från havet så skall man verkligen ta vara på detta och inse alla möjligheter det bjuder in till! GRATIS dessutom! Inga gymkort krävs, inte ens ett par skor! Vill du kan du träna barfota och det enda som krävs är en vilja att svettas, bli sandig och att ha kul!

FullSizeRender 2.jpg
IMG_8317.JPG

Sommar, sol, glädje & träning!

Oavsett vad det gäller, så handlar det om att våga hitta på nya saker och anta nya utmaningar för att bli utvecklas. Det var ett tag sedan jag arbetade med en större grupp, men det finns inget som är roligare än att utmana sig själva för att bli just bättre! Det finns inga utmaningar som vi inte växer av, oavsett hur utgången blir så lär mig sig alltid något nytt och skaffar nya erfarenheter!

Sommaren lång kommer vi varje vecka att svettas på stranden och avsluta hela kalaset med en härlig grillkväll efter sista passet. Sommaren 2017, en början på något som kommer bli något riktigt, riktigt bra och stort! VÅGA pröva nya utmaningar, du vet aldrig vad som väntar bakom en stängd dörr!

Nu fortsätter vi kriga på stranden och jag längtar varje vecka efter veckans SUMMERBOOST-pass! Mer träning, mer skratt och mer glädje!

Ta hand om er och njut av helgen.
Starka kramar, J.