Skriva av mig lite

Har sett på Facebook och olika bloggar en massa skriverier om resultaten på olika tävlingar som vart nu i höst. Främst gällande SM.
<br>
Dessa kommentarer har vart om att en viss tjej inte placerat sig tillräckligt högt eller vice versa om en viss kille.
<br>
Mycket av det dem skriver är att dem som har vart med länge blir belönade med högre placeringar för att dem är kända namn i branschen.
<br>
Så må fallet vara men jag har en annan synpunkt på det hela. Detta är en gren som det tar tid att bli bra på. Detta är inget man bara är bäst på. Om man kollar på vanlig Bodybuilding så är Jay Cutler runt 40 år, Phil Heath är 32 år. Det tar TID att bygga muskler och det tar tid att bygga kvalitet.
<br>
Om man då tar den kvinnliga grenen Body Fitness så såg jag många inlägg riktade till att dem damer som var i top på SM har fått högre placeringar pga att dem vart med länge eller dittan å dattan. Om det verkligen stämde så skulle inte en viss Carina Isaksson ha placerat sig tvåa på helgens World Cup. Carina är en av dem som har fler pokaler hemma än vad dem flesta har gjort tävlingar. Jag kan säga att hon var i sin bästa befattning på väldigt länge i år. Då blir det svårt att förneka henne en hög placering. Varför?
<br>
Jo för att det tar TID att bygga en fysik med kvalitet. Ett annat exempel är Åsa Hällstorp som alltid är i grym form och placerar sig högt både i nationella och internationella tävlingar. Det är inte hennes fel att hon är för bra eller så in i bänken bra.
<br>
Det vart lite rörigt men jag hoppas att ni förstår vad jag menade med detta inlägg.