“Now you see me”

Vaknade denna morgon efter 6 h obruten sömn! Nu kan jag alltså glädjas åt två nätters bra sömn på raken! STORT 🙂 Känner verkligen hur kroppen fått ny energi under helgen och är redo för att gå in på "sista etappen"! 8 v till tävling brukar jag tycka är något av en magisk gräns. Nu kan man "ta på" målet och kriget börjar på allvar! Det är nu man ser vilka som faktiskt fixar att köpa linan ut och vilka som faller på vägen. Bring it!! 😉

1.jpg

Igår va det "bio mys" på agendan. Optimala förutsättningar med regnet som öste ner utanför, underbart sällskap och tom några popcorn 😉 Vi såg filmen "Now you see me" och åsikterna gällande den var väl lite delade. Jag tyckte den va genomtänkt och rätt fiffigt gjord medan sällskapet led hela filmen igenom, haha 🙂 så kan det va!

2.jpg

Måndag igen och rivstart med full agenda på jobbet! Fys & Mys i massor då det blir PW x 2, först med Heléne sedan Fia. Och någonstans under dagen ska fröken få in ett ryggpass med 😉 Planering är då a och o i ett härjigt men ack så härligt fitness liv!

Då åker vi då!

Kram J