Men jag är INTE bitter! :)

Nej tänka sig!? 😉 Konstaterade ju efter min förra tävlingssatsning att det anses rätt ocharmigt att gnälla över vilken placering man fick eller inte fick…så jag hoppar det och "gillar läget"! Och ska jag vara ärlig så tycker jag att 1an Maria Eriksson och 2an Sofia Isberg VERKLIGEN förtjänade sina placeringar 🙂 Jag hade inte gjort någon "toppning" till denna helg då vi beslutade att spara denna redan trötta kropp till denna helg och ARNOLDS!! Jag säger INTE att en tömning/fyllning hade givit mig en högre placering än 3a men kanske någon ytterligare poäng 😉 Men i just detta startfält tror jag att jag fortfarande saknar lite av den utvecklade, mogna massan som dem andra damerna kan stoltsera med! FANTASTISKA tjejer och atleter som jag hade äran att stå på pallen med!

image.jpeg

Mitt hjärta knep andra platsen <3

image-1.jpeg

Jag är så otroligt lycklig över att jag på plats denna helg hade min älskade "sis" Helene med mig bakom scenen som i tid och otid passade upp på mig likt en prinsessa! TACK mitt hjärta, Love you <3

image-2.jpeg

Det är så många jag vill tacka för det stöd jag fått under denna satsning! När vi satt i bilen på väg ner till inregistreringen och jag bara minuterna innan "klämt in" en visning av min lägenhet sa jag till Hanne och Helene:
– Går detta vägen är fasen ALLT möjligt!! För nog hade jag ljugit om jag sagt annat än att dem sista 2 månaderna varit ett rent helvete!

MAMMA!! Jag kan aldrig tacka dig nog! Tårarna rinner bara vid tanken på allt du gör för mig <3 Du är den vackraste människan jag känner på alla sätt. Utan dig är jag INGET och min kärlek till dig är gränslös!

Mina fantastiska sponsorer Better Bodies/ Ultimate Nutrition (Swedish Fitness) som likt en familj tar hand om mig och stöttar på bästa sätt!
AKK Skrädderi och Anita som ALLTID hjälper mig med dem överlägset finaste scenkläderna <3
Nikos och Elin på Salong Headzone som får mig att stråla med mitt hårsvall!
Magnus och Celsius som räddar mina låga dietdagar med godaste drycken 🙂
Energy Armor ( EA sweden) och Stegan som förser mig med energi i form av läckra smycken!

image-3.jpeg

Vill rikta ett STORT tack till Omid Parsa som samarbetat med mig under detta år och bidragit till att jag utvecklats och lärt!

Carina & Alex med familj! Ni både "älskar och agar" mig 😉 Precis på det sätt jag behöver! Tack för att jag får vara en del av er familj och för att ni "piskade" upp mig på scen i år <3

HANNE och ALLA mina kollegor på Swedish Fitness för er förståelse och allt ert stöd!

Slutligen…Younes! Min underbara älskade vän. Utan dig hade jag inte genomfört detta SM, tack för att du finns!

Jag avslutar detta inlägg med att tacka SKKF för ett fantastiskt SM! Och sänder all min kärlek till alla er där ute som stöttar och tror på mig oavsett vad! NI är fantastiska, NI är mitt bränsle <3

Nu JÄVLAR har jag en Arnold scen att "äga" 😉

image-4.jpeg

KÄRLEK <3

J
Skickat från min iPhone