Hoppas "demonerna" har bra flås!

Sedan länge är jag en av dem personer som periodvis får besök av "nattmaror". Inatt var en sådan natt 🙁 Kl 02.44, vaknar kallsvettig och kippar efter luft! Jag känner inget, kan inte tänka! Vet bara att jag måste ut!! I dessa lägen har jag alltid kastat mig i bilen, dragit på musik och kört "planlöst" tills jag lugnar mig. Men inte inatt… På med 4 lager kläder, mössa och vantar och upp på cykeln! När jag kom ut till Tyresö(skrubba) och såg sjön ligga blankt insåg jag att jag "cyklat ifrån demonerna", dem får helt enkelt se till att träna bättre om dem ska hinna ikapp mig 😉

Varför erkänner jag detta näst intill "dåraktiga" beteende? Varför delar jag med mig av mina mörkaste hemligheter? För att jag hoppas att det kan hjälpa någon annan och för att jag VET att det finns så många där ute som känner igen sig! Lika väl som det är viktigt att bygga upp och träna kroppen så är det må hända än viktigare att träna upp psyket! Spelar ingen roll hur stark kroppen är om huvudet inte orkar, tro mig!
Nu uppmanar jag er kanske inte att ge er ut på cykeltur mitt i natten utan det handlar om att mentalt ta sig till en plats där maror och demoner ej äger tillträde! Och framför allt, ta reda på vad som framkallar detta sinnestillstånd.

I samma läge som jag välkomnar en välbehövlig "off season" och muskelbygge så står även den mentala träningen högt på listan!

image.jpeg

MIND OVER MATTER!

<3
J

Skickat från min iPhone