"Mandel torsken"

Nej, jag tänker inte ge er ett recept på mandel torsk! Jag tänkte bara lätta mitt hjärta angående mitt största beroende just nu…MANDLAR!! Mandlar i alla dess former men mest råa. Och sedan ställer jag mig frågan hur fanken det kan bara så helvetiskt med kalorier i något så litet?! Närmare 600 kcal/100 g!! Energitäta små rackare. Funderar starkt på att utfärda ett mandelförbud? Klarar jag det? Hmm….

image.jpeg

Denna morgon "rullar" jag igång med 30 min på crossen. Lite mycket tankar denna morgon och här tänker jag bättre än hemma på mina 32 kvadrat 😉

Axlar ska mosas på lunchen! Tidigare har jag lågprioriterat mina axlar då dem varit så pass dominanta men nu SKITER jag i det och kör på! Axlar kan INTE bli för stora!! (ska bara se till att skaffa mig ett par armar som matchar)
I övrigt damp helgens "fys & mys" schema från bästa planeraren Carina ned i min lur igår….vad ska man säga? Haha, min älskade dåre <3

image.png

Som ni ser kommer vi att ha det rätt "busy" utöver den tid vi sitter bänkade för att kika på inspelningen av GLADIATORERNA 🙂 Galet kul!

Vad har ni för planer till helgen?

Kram J