"Livet går före allt"

Ibland är livet bra orättvist! Människor vi älskar tas ifrån oss alldeles för tidigt medan människor som utplånar hela länder lever vidare? Gud…OM du nu råkar finnas måste jag faktiskt säga att du emellanåt är en jäkla sopa!

Dem som känner mig vet att jag innerst inne är en väldigt öm och kärleksfull tjej! Att jag sedan är förbannat usel på att uttrycka det i tal och skrift är något jag måste jobba på. Har man blivit bränd 1000 gånger och ord har visat sig ha samma innehåll som luft så slutar man till slut tro på dem! Därför lever jag efter mottot "actions speaks louder than words"!! Dagens sanning! MEN detta innebär ju inte att mina nära och kära aldrig ska få höra vad dem betyder för mig. Det är ju dem som får min "lilla värld" att gå runt!

Ibland inträffar saker som får oss att inse att inget är för evigt och livet är kort. För kort för att "tänk om"?, "jag gör det när jag får tid", "när jag blir gammal ska jag…" Dessa klassiska rader har vi nog alla yppat ett antal gånger. Och för att inte tala om allt vi tänker om personer i vår omgivning men aldrig säger? Tycker du om henne? SÄG DET! Tycker du att hans jeans sitter löjligt bra? Berätta det!

Tid är det mest dyrbara vi har i dag, så lägg den på rätt saker och individer! Börja med att ta denna högtid som står för dörren…rå om varann lite extra och värdesätt var minut du har med dina kära. Koppla bort jobb och alla stressmoment och ge HELA dig!

"LIVET GÅR FÖRE ALLT" <3

image.jpeg

Kram J

Skickat från min iPhone