Burpees, thaimat och "lördagsbubbel"…

Helt klart en "bättre" av Lördagar igår! Kvalité rakt igenom 🙂

Började med att "fysa" igång med 2 små flås-wodar nere på boxen.
Dessutom fick "tidsoptimisten" starta med 20 st "straffburpees" då vi ramlade in 10 min efter utsatt starttid 😉

Efter fys kommer som vi alla vet MYS! Lite skönt "efterhäng" på boxen innan det blev en klassisk thaibuffé. Testade faktiskt ett nytt ställe, HOLIDAY på Mäster Samuelsgatan. Riktigt bra måste jag säga!

image.jpeg

Med mätta magar blev det en lätt stros bort till MISS VOON och min lilla goding Tina! Lördagsbubbel intogs i baren innan det inköptes diverse "lördagsgodis" och soffläge intogs 😉 kunde igår konstatera att en bunke popcorn lätt kan ätas upp utan att man ens är medveten…oops… :p

Måste faktiskt avsluta detta inlägg med en liten bekännelse… Engagerade nämligen igår samtliga tränande och personal på SATS för att hitta mina nycklar till hänglåset. Efter att ha hunnit slänga ur mig diverse anklagelser och skällt lite lät jag dem knipsa låset.
När jag strax efter skulle byta tröja gjorde jag denna upptäckt….

image-1.jpeg

Nyckeln hade ursprungligen satts fast i fram på bh-bandet men hade på något vis letat sig bak!? INTE mitt fel tycker jag…haha!

Jaha…står just nu och svettas lite på crosstrainern innan det är dags att packa in sig i bilen för en liten utflykt till Västerås och lite marklyft på factor med min darling Carina <3

image-2.jpeg

Ha en förbaskat trevlig Söndag!

Kram J

Skickat från min iPhone