Så jävla trevligt helt enkelt!

Nog för att mina vistelser här i Västerås alltid är helt fantastiska, men gårkvällen var i det närmaste magiskt!

Efter att ha avverkat ett härligt pass på Facor och avnjutit en bättre lunch på coffehouse sa vi "hej då" till Semiran, Fabretto, Maria och Söder. Första på "att göra" listan var att förbereda den nu mer berömda kladdkakan 😉
Endast fantasin sätter gränser för vad man kan stoppa ner i smeten! Igår åkte det ner KIT KAT, snickers, bananfudge och cashewnötter! Slutligen toppades verket med söndersmulade cookies!

image.jpeg

Innan middag skulle avnjutas så gällde "familjeaktivitet"! Bilracing och bowling på Strike denna afton 😉

Själv blev jag "åksjuk" av den jäkla bilkörningen och så pass "blek om nosen" att jag tvingades krypa upp och hämta luft, haha!
Bowlingen däremot gick förvånansvärt bra måste jag säga! Jag och Stefan blev tilldelade "bästa" juniorerna Lilla A och Max och givetvis tog vårt lag hem segern 😉 Detta trots att somliga (inga namn nämnda) valde att till största del placera klotet i rännan, haha!

image-1.jpeg

Svårt att klaga i detta heta sällskap!

image-2.jpeg

Kvällen fick sedan avslutas med en fantastisk middag och uppesittarkväll! En sådan kväll där ingen lämnar bordet. Skratt, härliga samtal och historier utbyts och man har INGEN uppfattning om tiden, UNDERBART! Klockan hann passera 01 innan huvudet placerades på kudden och det är ytterst oklart om jag ens hann yppa ett "god natt" 😉

Slöt precis upp med A&C på Iron och tänkte svettas ut lite innan det åter blir att ladda mentalt för Factor! Vankas tydligen "komplex" idag vilket inte riktigt är en favvo hos mig och mina underarmar 🙁 men, men!

Önskar er en underbar Söndag och hoppas att er helg varit lika magisk som min <3

Kram J