"SQUAT CHALLENGE"

Jaha…"same same, but different" skulle man kulle säga när jag står här och trampar igång på crosstrainern 😉 Dock denna morgon på hotellgymmet i Columbus… Alltid skönt att ha lite rutiner fast man är iväg på resa!

Ett exalterat gäng lämnade Arlanda igår…Helene, Frida, Bo, Leo och sedan jag då 😉

image.jpeg

Måste säga att denna flygresa kan ha varit den läääängsta någonsin! Jag blundade väl i ca 15 min totalt och resterande tid hade jag "myror" i hela kroppen!

Men vad passar då bättre än att dra av dagens 30 min "SQUAT CHALLENGE"? 😉 Både på 10000 m och på flygplatsen i N.Y, så deså!

image-1.jpeg

image-2.jpeg

Att sitta på detta sätt i 30 min om dagen i 30 dagar ska tydligen förbättra dina squats? Vi har iaf dragit igång denna utmaning på boxen så SJÄLVKLART har jag anammat detta och väntar med spänning på om jag i slutändan upplever någon skillnad?

Idag blir det att fokusera på monterbygge! Eller snarare att packa upp och hänga alla kläderna. Galet mycket grejer och det är sannerligen tur att vi har ett så grymt team på plats!

Om det råkar vara så att ni är på plats för att njuta av mässan hittar ni oss från BB/GASP i "booth" 401!! Kom förbi vettja!!

Kram J

Skickat från min iPhone