Underbart när vänner LYCKAS!!

Hur fort går helgerna egentligen?
Jag vill ha mer av den underbara kvalitetstid som dessa dagar bjudit på!! Underbar brunch på Ulriksdals värdshus i Lördags för att fira finaste mormor. Magisk miljö, underbar mat och det bästa av sällskap <3

image.jpeg

Styrde efter brunchen mot Västerås för 24h fys&mys! Det är sannerligen något med Västerås? Sällan mår jag så bra som när jag är där. Lugn, kärlek och lycka i en symbios!

Efter en lugn och fin Lördagkväll i soffan följd av 8 h sömn kändes milen i "Rocklunda" som en saga 🙂

image-1.jpeg

Ett pass på Factor, "myslunch" med Familjen Annorlunda och ytterligare en pw med min darling Carina hanns med innan det var dags att sticka till Uppsala!

Min gode vän Omid Parsa har slagit upp portarna till "PARSA POWER"! Ett grymt gym med den där härliga "hardcore känslan" vi alla gillar 😉 Samtidigt som det känns fräscht och strukturerat!

image-2.jpeg

image-3.jpeg

image-4.jpeg

På Sturegatan 19 i Luthagen hittar du detta fantastiska gym! Jag vet sannerligen var jag kommer hänga under mina Uppsala vistelser 😉

Måndag igen då och jag ska strax "hänga mig på låset" till passexpeditionen här i Uppsala. I hopp om att jag hinner få ett nytt pass innan vår planerade Dubai resa! VARFÖR har man ett giltighetsdatum skrivet i passet då ändå krävs att det är giltigt 6 mån för att komma in i landet? Jäkla påfund….

KRAM

J