På’t igen då!

Ja jisses…tyckte knappt att jag hann säga off-season innan "diet klockan" ringde igen!? Nog för att jag blir allt mer rutinerad men att tävlingsdieta på 6 v likt min "overkliga" väninna Carina har jag inte riktigt lärt mig ännu 😉 Så då har jag inte annat att göra än att gilla det lilla läget och låta dessa drygt 16 v ta sin början, haha..

Inför varje tävling har jag haft turen att ha en MYCKET kompetent och kunnig coach vid min sida! Dock har JAG problemet att jag i kombination med stress tycks tappa huvudet heelt dem sista veckorna och då i stort sett behöver bli "punkt markerad"! Och då det endast tycks finnas en person som kan hålla mitt huvud just under den jobbiga perioden så kommer det att bli Younes som styr min resa mot scenen denna gång, från början till slut! Inget ska lämnas åt slumpen och (nästan) inga egna initiativ ska tas! Mitt livs form ska fram, PUNKT!

image.jpeg

Här startar vi på 57 kg och ca 8-10 kg ska skalas! Startskottet för dieten var alltså igår och min första dietvecka kommer alltså att avverkas i Birmingham då jag och en stor del av Swedish Fitness/ Better Bodies familjen styr kosan mot BODYPOWER!! Dags att "mysa lite expo" igen då! 😉

image-1.jpeg

KRAM

J

Skickat från min iPhone