Färskpotatisens tid är kommen!

Lagom till min hemkomst har nu denna lilla "knöl" intagit matbutikerna! Så när som på alla härliga promenader i solen skulle jag nog vilja påstå att just färskpotatis är något av det bästa med att dieta under sommaren 🙂 Det är dem små sakerna som gör det! Även om det i mitt fall är knappa 300 g/dag…

image.jpeg

Galet skönt att vara hemma och tillbaka till rutiner! Nu är det allvar och planen inför höstens tävlingar är lagd. Var nere på boxen igår och myste lite, trött som ett as men ändå LYCKA!! Då jag finner så mycket lycka i min crossfit har kära coachen (lätt motvilligt) bakat in det 3 ggr i veckan och kommer då att ersätta min cardio. Jag bara ler så länge den får stanna 🙂

Har även börjat köra på denna "testo booster" från Nanox! 3 kapslar om dagen för en kvinna kommer INTE höja dina testo nivåer men däremot ev hålla ner dina östrogennivåer, tillföra styrkeökning, förbättra återhämtningen och på så vis öka tillväxten av muskelmassa!

Passa på, endast några få dagar kvar på kampanjen 399:- i utvalda butiker som Budo&fitness, Gymgrossisten och Träningsspecialisten!

image-1.jpeg

Gårdagen gick i ett och avslutades med en kvällspromenad tillsammans med min fina Fia <3 Jag har sååå mycket att ta igen med mina fina nu när jag under senaste tiden varit ute och "flängt" så mycket!

Vackra Stockholm, underbart att vara hemma!

image-2.jpeg

Önskar er en underbar dag!

Kram

J