Nu när chocken lagt sig…

Så kan jag deklarera för er alla sötnosar som ringt och skickat sms att jag är helt OK!!

Igår eftermiddag var jag med om en bra jäkla smäll på E4:an. Då bilen framför mig hastigt bromsade in kastade även jag mig på bromsen men lyckades (då sulan på min sko var alldeles glatt) att glida av pedalen. Jag ska även erkänna att jag INTE höll ett tillräckligt avstånd till bilen framför och skulden i detta fall lägger jag till fullo på mig. HÅLL AVSTÅNDET!!

Så när som på skrapsår, svullna knän och en ond rygg så mår jag alltså bra. Uppföljning på rygg och nacke kommer att göras i veckan för att utesluta skada.
TACK till den fantastiska och ödmjuka karl som nästan fick mig "i sitt baksäte". Inte ett argt ord, inte en sur min utan istället en arm om mina axlar och lugnande ord <3 Även proffsig insats av polis och bärgare som tog hand om den mindre kaxiga tös som stod där darrandes likt ett asplöv!

Min älskade mor kom och hämtade sin (i den stunden) ca 5 år gamla dotter. SÄLLAN har jag känt mig så ynklig! Anledning till att jag var på väg till Uppsala var urnsättningen av morfar. Denna fick vi skjuta på men innan jag idag åkte hem till Sthlm var vi iaf ut och lämnade blommor… Kanske var det morfar som var min "räddande ängel" denna gång?

image.jpeg

Inte så tuff idag heller och kroppen gör ont lite var stans 🙁 En stillsam stros imorse och lite strech på gymmet fick vara tillräckligt! Åtminstone tycker jag mig känna att formen blir liiite bättre för var vecka nu 😉

image-1.jpeg

image-2.jpeg

Sist så har vi idag fått en "ny" vovve!? Totte nyfriserad!! :p

image-3.jpeg

Helt slut i kropp och knopp och här väntas en tidig kväll kan jag lova…

Ta hand om er vänner och var försiktiga ute på vägarna!

Kram

J