Psykiska prövningar…

Det har ätits tårta, tryckts började och bjudits på smågodis på löpande band i min närhet denna vecka och det är ok! Men när damerna på jobbet idag (på min ynkligaste av dagar) vid arbetsdagens slut skulle till att ladda med ett glas rosé inför den stundande AW:en trodde jag att jag skulle bryta ihop!? Jag skojar inte när jag säger att jag var millimetern ifrån att "dra i snöret" och bara skita i tävling och låta sommaren bli en enda lång AW! Jag är så jäkla bra på att dricka bubbel på härliga uteserveringar ju 😉
Men jag kan ju i alla fall passa på att tipsa om detta galet goda "hus bubbel" från Cono Sur. "Nya världen" har verkligen exploderat vad gäller bra viner och denna cava från Chile är ett exempel!

image.jpeg

Så ingen AW för mig utan jag fick istället snällt kasta mig på cykeln för att ta mig in mot Odenplan och ett armpass med Amanda. Tyckte dock helt klart att jag var värd att "tröst shoppa" ett par nya små sommarsandaler!

image-1.jpeg

Slutligen fick en pw med min älskade Fia sätta punkt för kvällen och nu är jag helt jäkla slut som artist vill jag lova! Kroppen skriker efter energi och det känns skönt att fylla på lite imorgon! Lyckades bara få tre timmar av sömn igår så jag hoppas på några fler inatt!

image-2.jpeg

Lagom tom i både kropp och knopp checkar jag ut för ikväll!

Kram på er!

J