Aktiv vila > vila ?! Det är i alla fall roligare! ;)

Idag var väl egentligen tanken att jag skulle vila från träningen. Dock är det ju förbannat tråkigt att göra det så valde att träna ett lite lättare pass i alla fall.

Passade på att köra lite lättare bänk med tävlingsstopp. Var länge sen jag körde bänk med stopp eftersom jag har försökt att jobba på farten mycket. Men med drygt fem veckor kvar till tävling är det nog hög tid att slänga in det lite oftare i träningen också.

Arbetsseten:
2 set 5×110
2 set 5×115

Vart även lite viktade dips med fart i fokus. Kändes verkligen plättlätt idag att dippa så tror nog att jag ska ge mig i kast med att göra ett maxningsförsök i tävlingsdips mot helgen och se lite vart jag står formmässigt.

8×25
8×50
8×50
10×25
10×25

I övrigt vart det lite annat smått och gott när jag ändå var där. Körde lite mage med utrullningar, dragonflags och hängde lite i TRXen och lekte.

Avslutade med vad som egentligen var något av planen för dagen, dvs någon form av intervallträning. Kom fram till i helgen att min kondis inte alls är där jag vill att den ska vara så det är dags att göra något åt den också. Det är mycket nu 😀

Så körde en cirkel med:

KB-svingar 20x24kg
Sidospänsthopp 10x50cm
Armgång
KB-svingar 20x24kg

Det vart tre omgångar totalt. Kändes ganska precis lagom ansträngande idag 😉

Sen köttfärssås med ris och vitlökssås till middag. Min kollega åt det idag så gick och suktade efter det hela dagen.

Nu är det bara att ladda om inför morgondagens böjpass!! Det ska bli grymt roligt, älskar knäböj 😀

Slänger med en film från förra veckans pass, målet imorn är att höja upp vikterna med 10kg. Borde gå fint.
http://www.youtube.com/watch?v=8iO4h0MTeOo

Hörs imorn