Motgångar kommer, då gäller det att vara stark även mentalt

Var verkligen tokladdad inför träningen idag. Gick och längtade hela långa dagen på jobbet att jag skulle få åka och träna med gänget. Idag skulle det nämligen tränas med Jenny, Peter, Robban och Rookie! Kom iväg i god tid och hann med ett ganska ordenligt vadpass innan vi skulle köra presspasset.

Vi började med bänkpress vilket verkligen gick åt skogen för mig för mig idag. Kände inte att jag hade varken teknik eller tryck med mig. Slarvade med tempot och balansen och fick verkligen resultat därefter också.

Backade tillbaka lite med vikterna för att hitta lite flyt igen och det slutade med 5 set 3x130kg som i alla fall kändes bra idag. Men det är betydligt sämre bänkat än vad jag gjorde för några veckor sen. Jaja, det är väl bara att bryta ihop och komma igen starkare nästa pass.

Dipsen kändes betydligt bättre så känns i alla fall inte som om jag tappat styrka direkt vilket känns hoppfullt.
Tanken var att stega upp till 3 set 8x60kg. Bommade sista setet så blev bara 7 reps på det setet.

Sen lite hantellyft och pushdowns på det för att sedan öva lite posering med Jenny.
Hon börjar se giftig ut, ska bli kul att se henne på scenen 🙂

Lina "Lynx" Eklund var och tränade också, man kan ju inte annat än att inspireras när hon kommer inhoppandes med kryckor och köttar på på gymmet bäst det går ändå! Då vet man att det är lika bra att sluta gnälla över ett uselt pass, ta sig i kragen och kamma till sig till nästa gång 😉

Lynx, Bicepsmannen och Kitsune 😉

Bild