Tre veckor kvar…

Nu är det mindre än tre veckor kvar till SM i AF. Så det är väl inte mer än rätt att träna lite hinderbana också antar jag. Var en sväng på Karlberg idag med Jenny Adolfsson och Johan Gustafsson och tränade. Det flöt på ganska bra även om jag tog det lite lugnt efter att ha kört ett knäböjpass strax innan.

Igår vart det också dubbla pass med lite trappintervaller på morgonen och sen chins och dipspass på eftermiddagen.

Har också hittat en ny favorit-proteinpannkaka 😀 Samt testat en saffransostkaka i helgen.

Såhär såg chinspasset ut igår:
38, 40, 40 och 57 reps med lite olika utförande.

Körde lite dips efteråt med Johan.
Vi tävlade lite på totalen av 4 set och han fick nästan ett set i dispens.
Min serie var 10, 45, 46 och 30 reps. Vann med en rep på slutet 😉

Idag vart det ett lite lugnare böjpass där jag avslutade med tre set på 200kg.
1×200, 2×200 och 1×200. Kändes ganska komfortabelt även om farten är lite dålig i böjen på tyngre vikter.

Hann bara hem och äta lite innan det var dags för pass nummer två som var hinderbana på Karlberg. Tur att man har vänner som pressar en annars hade jag aldrig orkat med det där idag. Men var faktiskt jäkligt skönt att springa av sig lite där ändå. Så tack så mycket för det Jenny, Peter och Johan 🙂

Jaha… fått lite frågor på receptet på nya pannkakorna.. Mycket enkelt för är precis samma bas som tidigare.

Pancakes Choklad och banan (2 st ungefär)
125 g kvarg
2 hela ägg
1 dl Body Science Diet fuel double choklad almond
2 msk mjöl
en nypa salt
½ tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
+ 1 mosad banan

olja till stekning

Pancakes äpple och kanel (2 st ungefär)
125 g kvarg
2 hela ägg
½ dl Body Science Diet fuel vanilj
3 msk mjöl
en nypa salt
½ tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
½ rivet äpple (granny smith gillar jag)
Kanel efter smak (ganska mycket 😉 )
olja till stekning

Som vanligt är det bara att blanda allt och sen steka det i pannan. Jag gillar en tjock smet och steka dem lite frasiga och geggiga i mitten. Det var heeeeelt perfekt när det var choklad & banan!! 😀

Bilden kunde ju varit snyggare men skit samma. Var alldeles för hungrig för att trixa med det där efter intervallerna! Gott som tusan var det i alla fall!! 😀
Bild

Saffransostkaka med bär och vaniljsås på kesella
250g kvarg
250g keso
3 ägg
3 dl mjölk
3tsk vaniljsocker
bittermandelarom (ca 5 droppar)
0.5dl Diet fuel vanilj
1dl sötningsmedel
mandelflarn efter smak.
1 påse saffran

Blanda ihop allt, häll i en form och kasta in i ugnen på 175 grader i ca 40 minuter.

Bild