SM står för hörnet och jag har redan börjat blicka vidare :D

Ibland känner jag att jag är på tok för nyckfull och kanske något ofokuserad på målet. Kanske är det också bra så att jag inte går och fokuserar allt för mycket på helgens AF-tävling samt styrkelyfts-SM helgen efter. Tror att det är anledningen till att jag kan hålla en ganska så, tycker jag, skön distans till tävlandet.

Har nämligen redan börjat smida planer framåt mot andra tävlingar. Ni som har följt min träning tidigare har nog förstått att jag verkligen tycker om att tävla. Jag gillar jakten, målet och kanske framförallt motivationen som det ger mig i träningen till att verkligen sikta in mig på något som känns roligt och framförallt utmanande!!

Men träningsfokuset ligger givetvis på helgens utmaning och det har varit en blandad formuppvisning i helgen. Bristningen har stoppat mina hinderbaneförberedelser helt så jag får helt enkelt fokusera på det som går bra att träna, nämligen chins och dips.
Var sliten i lördags när vi skulle träna chins och resultatet blev väl också därefter. Körde tävlingschins med två domare som jag hoppas var hårda mot mig i alla fall och slutade på 28, 26, 26 och 25 reps. Fruktar att några av dem dessvärre skulle vartit bortdömda på SM. Formen kändes inte bra.

Bestämde mig därför att ladda på lite extra till middagn för att komma igen starkare på söndagen. Det fungerade tror jag! Tyvärr vart formen helt kass så en sån uppladdning blir det inte till helgen 😉
Dock gick dipsen bra med 50, 50 och 45 reps med tävlingsutförande. Tror att de alla hade varit godkända på tävling faktiskt. Stopp på alla reps och bra djup enligt Segertågets egen drottning Jenny Adolfsson! 🙂

Imorn blir det något slags genrep är tanken så hoppas på att både chins och dips ska kännas bra då!

Dessutom blir det poseringsträning. Dessvärre kan min coach Peter Pepz Jegefalk inte följa med i helgen vilket betyder att jag ska genomföra min första tävling utan honom. Känns väldigt udda i ärlighetens namn. Istället kommer min adept Robert Berg att hjälpa mig bakom scenen. Så imorn blir målet att Pepz lämnar över coachrollen till Robban helt enkelt! Även Johan Gustafsson har lovat att hjälpa till lite från publiken så det det kommer nog gå fint. 🙂 Är inte oroad!

Gänget som kommer hjälpa till: Johan, Jenny (som också tävlar), Robban och Peter!
Bild

Just ja, imorn ska jag snacka lite radio med två sköna killar är tanken 😀
Det ska bli jäkligt roligt!!