Inte långt kvar nu till VM!

Dagarna bara rusar förbi och snart är det dags att åka mot Tallinn och VM! Kommer att bli så jäkla roligt. Har börjat fundera en hel del runt tävlingen nu och kommit fram till att det är vääääldigt annorlunda förutsättningar den här gången mot vad jag är van vid.
I normalfallet så tävlar jag ju på SM som gått i Karlstad eller Säffle de senaste åren. Resan dit går ganska så fort och eftersom jag alltid tar bilen dit kan man vara rätt så flexibel. Väl på plats så har man ju med sig coacher och vänner och kan styra allt med mat, färg osv precis som man vill. Tävlingsdagen består av en inledande poseringsrond, följt av styrkeronden med chins och dips. Därefter är det bara att ladda inför hinderbanan och går man vidare efter den så är det bara att börja pusta till färgen igen och sen pumpa upp till sista poseringsronden. Allt det här känns ju som att man har lite rutin på vid det här laget.

Men på VM… Då är det istället mot arlanda och flyg som gäller. Inte så mycket flexibilitet i det gissar jag 😉 Resan tar väl inte så jäkla mycket längre tid egentligen men det kanske är lite mer väntan. Dock så kommer jag inte att ha med mig coach den här gången så måste styra upp allt med färgläggning på lite annat sätt antar jag. Tävlingen den här gången pågår dessutom i två dagar! Det blir alltså posering, chins (inga dips) och 2 minuters rodd istället för hinderbana under lördagen. Går man vidare till final så hålls den istället på söndagen. Detta kommer att betyda en helt annan strategi på laddningen dessutom. Har funderat en hel del runt det där och har nog kommit fram till en plan som jag kommer att köra på. Får nog prioritera prestation på lördagen och form på söndagen och hoppas på att man kommer dit 🙂

Hur som helst kommer det att bli grymt roligt att åka dit!!

Fitnesslandslaget:
Bild