Ny vecka och nytt upplägg!

Har haft en otroligt bra helg i Lund. Robert var awesome som väntat och kammade hem vinsten i korta klassen! Är både stolt och faktiskt lite imponerad över att han höll för favorittrycket även om jag fick försöka lugna honom hela dagen 😉 Men han var verkligen grym! Otroligt bra första tävling!! Robert rodde hem tävlingen på slutet med 375 meter på en minut. Det är BRA!!! Han gick därmed om Jim Kullenstjärna som ledde inför den ronden och imponerade stort på mig i alla fall!

John Avsan plockade långa klassen och och rodde faktiskt också hem segern i en riiiiiktigt spännande roddfinal 😀 John rodde om sista sekunderna och vann med en meter. Lustigt nog rodde han också 375 meter!

Louise Holmström Frosthammar plockade hem guldet i långa damklassen med stil. Hon var riktigt grym! Så tre MM Sportsatleter som kammade hem gulden. Det är inte illa det 🙂 Hoppas att alla tre sätter siktet mot SM nu också!

Det var fler imponerande insatser i helgen, många som imponerade med sina debuter och andra som visade på god utveckling från tidigare år. Jätteroligt att se!

Vill passa på att gratulera även Aron Persson som vann en jäkligt jämn -70kgsklass. Har följt Arons träning i flera år och han har verkligen slitit hårt för det här!

Ska slänga upp lite bilder från helgen, Chinsbilen representerade genom hela landet nästan 😉
Men det får bli imorn.

I alla fall…..

Idag är första dagen på mitt nya liv 😀
Ja det låter kanske lite drastiskt och det är såklart en överdrift 😛
Men började mitt nya schema nu i alla fall som jag fått av Pepz. Det är väl andra schemat som han gett mig under vår tid tillsammans. Jag är rätt jäkla kass på att hålla scheman egentligen för jag gillar att hålla min träning lite spontan även om jag har en grund i varje pass och vecka. Men nu ska jag i vart fall prova på det här och är riktigt nöjd med första passet!!
ÄNTLIGEN BÖJ IGEN 😀

Knäböj!!!! Kände inte av ryggen alls! Fuck yeah 😀
5×50
5×70
5×90
5×110
Bälte på:
5×130
5×150
3 set 5×170

Frontböj, snabba med kort kort vila
10×90
10×90
8×90
6×90

Superset: Raka mark med hantlar / utfall med hantlar
8×28 / 8×28
2 set 8×40 / 8×28

Liggande lårcurl, dropset
3 set

Benspark, dropset
3 set

Vadpress
5 set

Stångcurl med fat gripz
3 set 20×30

Sååå skönt pass. Jag har VERKLIGEN saknat den här brännande känslan i benen 😀 Kunde knappt gå, stå eller nånting i slutet av passet. Nu får styrkelyftandet stå tillbaka lite så ska jag kötta på med benpass med mer tempo och reps igen. Jäklar va skönt det är 😀
Kändes som om träningsvärken kom redan under passet!