Världens bästa julklapp? :D

God fortsättning 🙂

Hoppas att er helg har varit lika grym som min! Jag har nog haft bästa julhelgen på länge. Hade nog inte en endaste liten julkänsla i kroppen tills det mörknade i lördags faktiskt. Åkte ut till pappa för att fira jul och inte en snöflinga på marken utan gräset var grönt?! På julafton…. vad är det om?! Men när familjen väl var samlad och det mörknade så blev det ändå hur mysigt som helst. God mat, trevlig stämning och två små tjejer som förgyllde hela dagen 🙂

Hann med ett träningspass på "mitt" gamla gym Flex Tyresö innan också. Grymt roligt att vara där och träffa alla. Tränade med David och Ted. Det vart ett riktigt skönt pass med lite bänkpress, lutande hantelpress och sen lite utmaningar. De teamade mot mig.

Första utmaningen: De fick 60 sekunder att göra så många dips och armhävningar de kunde. De fick räkna ihop sitt resultat vilket blev 60 reps.
Jag skulle slå dem i enbart dipsställningen. Brände, till min förvåning, av 61 reps direkt på ca 45 sekunder. Vilade 10 sek och han med 5 till.
1-0

Nästa utmaning var polymetriska armhävningar för mig. Jag gjorde 10+10 på 18 sekunder. De fick köra vanliga armhävningar och slå min tid tillsammans. Det gjorde de med 3 sekunder till godo.
1-1

Sista utmaningen var 30 armhävningar på tid. Jag gjorde mina på 22 sekunder. De klarade av sina 30 (tillsammans) på ganska exakt 30 sekunder.
2-1 till mig 🙂

Roligt hade vi i alla fall så tack för det killar!

Hann med en tur i centrum för att köpa ingredienserna till Janssons frestelse vilket var min uppgift att fixa till middagen. Den vart grymt bra om jag får säga det själv… och eftersom det är min blogg får jag det såklart 😉

En snabb tur till graven med mormor vart det också. Tände ljus åt mamma och morfar. Blommorna som vi planterade på allhelgona var fortfarande fina faktiskt. kanske inte helt underligt med tanke på att det fortfarande höst typ 😉

Sen vart det en massa lek såklart! Jag köpte, enligt mitt tycke, bästa julklappen till en blivande fitnessprinsessa?! 😉
Ska hon bli lika bra som Helena Forsén så måste det börjas i tid 😀 haha

Ledsen för att bilden är felvänd, måste börja tadem annorlunda med mobilen.

Bild 485556

Skickat från min iPhone