I’m back!!! :D

Sjukt nöjd efter dagens pass! Var toktaggad redan från att jag vaknade idag! Planen var att kötta ben på kocksgatan helt enkelt!

Jag sov ut och vaknade för ovanlighetens skull inte av en klocka som ringde, hur skönt som helst!!

Upp och fixade proteinpannkakor med diet fuel vanilj. Var ett tag sen jag gjorde dem nu men jäklar va gott det är 😀 vill ni ha receptet finns det på bodyscience.se.

Satt och tog det lugnt nån timme och sen var det dags att röra på sig. Body science jacked-xx vart det som vanligt innan benpasset! Sen i med lurarna och promenerade mot gymmet.

Det vart ett grymt bra benpass! Med linnex på ryggen så funkar det faktiskt bra att böja nu!!

Jag stegade upp långsamt och drog av en lätt trea på 190, ett tangerat rekord med 3x205kg och avslutade med en rätt så lätt böj på 210kg!!!

Såååå skönt att ÄNTLIGEN få ut de vikterna jag känt länge att jag haft i kroppen men inte kunnat gå på pga ryggen! Underbart.

Är faktiskt första gången i min träningskarriär som jag haft en ordentlig skada. Visst är väl mer eller mindre alltid sliten nånstans men det hör väl till. Har fått tagit det lugnt och jobba sakta men säkert den här gången sen i september på att stärka upp ryggen och bara gå och hoppas på att det går över innan SM.

För bara två veckor sen trodde jag det var kört, nu känner jag mig hoppfull. Har inte fått mycket viktvana under hösten/vintern men känner mig ändå optimistisk att jag ska kunna göra mig själv rättvisa på SM! Kul!!!

Såhär glada var Gustaf, jag och Anna idag 😀

Bild 488140

Vart även benpress, utfall, raka mark, benspark och lårcurl idag. Grymt pass!!!

Skickat från min iPhone