Framåt framåt. Snart framme :)

Jahaja. som vanligt så går det framåt lite med smärre bakslag. I söndags var det marklyft på schemat på Odenplan. Började tuuungt men kom igång efter en liten stund och 3×220, 3×230, 1×240 kändes väääldigt lätt ändå. Sen skulle jag gå på 1×250 var tanken. Det gick med nöd och näppe. Greppet ville sig inte med den där stången. Det är RÄTT jäkla stor skillnad på att marka de där vikterna med en kass stång och en ordentlig stång alltså! Men vart väldigt förvånad när den inte släppte lika lätt som den gjort tidigare pass. Aja bara till att hoppas att det var pga av stången och inget annat. Positivt var i alla fall att ryggen höll ihop.

Igår vart det vila från träningen helt och passade på att sova praktiskt taget från att jag kom hem från jobbet. La mig på soffan och vaknade lagom till att det var tid för middag. Åt och sen vart det sängen 😛 Sköööönt.

Idag vart det bänkpress på Extreme Power. Gick riktigt bra och vad som kändes extra bra var att det dessutom INTE smärtade i ryggen efter passet!!! Letade lite ingångsvikter och satte ett gäng rätt lätta bänkar med stopp på 145kg.

Imorn är tanken att köra lite böj. Får hoppas att det också går vägen med ryggen och att jag kan gå på lite säkra ingångar där också 🙂

Passar på att slänga in en film som Gustaf Ollas klippte ihop efter vårt armpass i torsdags. Det var det passet som jag skrev vände min skitdag till något bra! Så kul att det hamnade på film, i alla fall bitar av det 🙂