Brons på SM

Det slutade med en bronspeng för mig idag. Rätt nöjd med dagens resultat efter det uppladdningen…. Eller ja tömningen 😉 vägde in på 82.8kg till slut. Det vart en resa ner i vikt minst sagt. Kroppsvikten låg ju stadigt över 87kg så vart ju tvungen att trixa till vikten. Laddade på och vägde alltså 89.9kg i torsdags kväll 😛 då såg det lite mörkt ut kanske. Men började tömma därifrån och gick sakta men säkert ner. Efter att ha lagt mig över natten med tre lager kläder, foliefilt och dubbla täcken vaknade jag upp i morse och vägde 84.6kg. Så fyra lager kläder, vinterjacka, mössa, luva och vantar och en timmes promenad på det. Mest för att aktivera kroppen med lyckades droppa ner till 83.7kg tillsammans med något toalettbesök. Så fyra lager kläder och sen ett besök i bastun vart nästa anhalt 😀 hann droppa ner till 83.3 innan vi åkte till tävlingsarenan där jag hoppade rakt in i bastun igen.

Provvägde mig efter en stund och vågen stod på 83.1kg. Så en stund till på det så var invigningen klar på 82.8kg 🙂 Äntligen!!!

Vitargo, body science EAA-recovery, resorb och en tunnbrödsrulle på det så var det dags att börja värma upp lite. I med en body science jacked-xx extreme på det och vikterna kändes riiiktigt bra under uppvärmningen.

Böj:
210 godkänd
217,5 godkänd och tävlings-PB
222,5 bom!
Är på tok för seg ner i böjen, fegar ur pga ryggen och såklart ovana.

Bild 495965

Skärmdump från SM-webbsändningen.

Taggade om till bänken och det gick fint!!

145 godkänd
150 godkänd
155 godkänd och PB

Vart lite störd av att jag fick avlyft på första. Hade anmäld att inte ha det. Men men det gick ju bra ändå!

Nu jäklar var det dags att tagga till!! Hade kämpat mig upp till en fjärdeplats och nu var det dags att ta sig till pallen!

260 godkänd
272,5 godkänd
280 bom

Drog sista men fick den underkänd pga sänkning. Trist för det var min chans att sätta press på Ahmed och eventuellt plocka en silvermedalj. Men gick inte hela vägen.

Stort grattis till Lars som var suverän även den här gången. Ahmed, Robert och Fransson imponerade också med riktigt bra lyftning. Jämn klass, pallplatserna kunde slutat lite hur som helst kändes det som. Kul dag!!! Så tack som fan allihopa för det!!!!

Och tack för allt GRYMT stöd under helgen/dagen och alla gratulationer. Jag är ärligt talat rörd över stödet, svårt att beskriva hur jäkla glad ni alla gör mig! 🙂 puss på er 😀